ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σήφη Βαλυράκη

Βουλή: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σήφη Βαλυράκη
INTIME.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε αντίστοιχο αίτημα για δεύτερη φορά.

Κατά τη σημερινή συζήτηση (24/01) στη Βουλή για την ψήφιση του νομοσχεδίου αναφορικά με την επιστολική ψήφο, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2021.

«Η υπόθεση δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη έχει παραπεμφθεί για τον Ιούνιο του 2024 και είναι χρέος της δικαιοσύνης να διαλευκάνει το έγκλημα. Σήμερα, κλείνουμε τρία χρόνια από τον χαμό του Σήφη Βαλυράκη και είναι χρέος και καθήκον μας να θυμόμαστε τέτοια πολιτικά πρόσωπα», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ήταν η δεύτερη φορά που προέβη στο συγκεκριμένο αίτημα, εντός της ολομέλειας.

Τον Δεκέμβριο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έλαβε ξανά τον λόγο κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νέου νομοσχεδίου για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής και επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης και της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι όφειλαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε το 2008, από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια.

Σχετικές ειδήσεις