ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νατσιός: «Τα παιδιά με δύο μπαμπάδες είναι καταδικασμένα σε μία ιδιότυπη ορφάνια»

Νατσιός: «Τα παιδιά με δύο μπαμπάδες είναι καταδικασμένα σε μία ιδιότυπη ορφάνια»
EUROKINISSI.

«Η ομοφυλοφιλία είναι πάθος ατιμίας», ανέφερε ο Πρόεδρος του κόμματος «Νίκη», μιλώντας για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Ο επικεφαλής της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός, επανέλαβε τις θέσεις του κόμματος αναφορικά με το νομοσχέδιο –που τέθηκε προχθές σε δημόσια διαβούλευσηγια τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, μιλώντας απόψε (26/01) στο ACTION24. Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως «η ομοφυλοφιλία είναι πάθος ατιμίας και τα πάθη μπορεί να τα θεραπεύσει η Εκκλησία».

«Δεν μπορούμε να βαφτίζουμε δικαίωμα μία σεξουαλική παρέκκλιση. Το κόμμα μας εμπνέεται από το Ευαγγέλιο. Εφόσον εμπνεόμαστε και διαβάζουμε το Ευαγγέλιο και τα λόγια του Αποστόλου Παύλου, η απάντηση είναι μία: Η ομοφυλοφιλία είναι πάθος ατιμίας και τα πάθη έχουν μία θεραπεία. Η Εκκλησία είναι πνευματικό νοσοκομείο και προσφέρει την οδό να αποφύγουμε τα πάθη μας», τόνισε.

«Το παιδί με δύο μπαμπάδες είναι καταδικασμένο σε μία ιδιότυπη ορφάνια», συμπλήρωσε και επεσήμανε ότι θα επικρατήσει το «Γονέας 1» και« Γονέας 2» και ότι τα παιδιά ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού «δεν έχουν ένα υγιές πρότυπο οικογένειας».

Σχετικές ειδήσεις