Βρήκε ξανά δουλειά ο Γ. Παπανδρέου

Βρήκε ξανά δουλειά ο Γ. Παπανδρέου

Κανείς τελικά δεν πάει χαμένος, όλοι βρίσκουν το δρόμο τους, ειδικά αν έχουν τις… άκρες.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας λοιπόν, ο κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου βρήκε και πάλι δουλειά.

Από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κολούμπια ανακοινώθηκε η διεξαγωγή σεμιναρίου στο οποίο θα διδάξει, ως επισκέπτης συνεργάτης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Μετά τη «Διαχείριση Κρίσεων» που δίδαξε πριν μερικούς μήνες, ο κ. Παπανδρέου θα διδάξει τώρα για την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση. Ποιος άλλος άλλωστε θα μπορούσε να διδάξει καλύτερα αυτό το θέμα από τον κ. Παπανδρέου;

Συγκεκριμένα, ο κοσμήτορας της SIPA (School of International and Public Affairs), Ρόμπερτ Λίμπερμαν, γράφει στην επίσημη ανακοίνωση ότι «είναι μεγάλη τιμή για την ακαδημαϊκή κοινότητα της SIPA να τον έχουμε κοντά μας» και προσθέτει εμφαντικά: «Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί ένα ζωντανό εργαστήριο στο οποίο τίθενται ορισμένες από τις πιο σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις του καιρού μας. Είμαι βέβαιος ότι οι φοιτητές μας αδημονούν να αντλήσουν γνώση σχετικά με τη διαχείριση και τη λήψη αποφάσεων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε από την πλευρά του πως συνιστά πραγματική τιμή για εκείνον να μετάσχει σε αυτό τον τόσο επίκαιρο κύκλο συζητήσεων στη SIPA, επισημαίνοντας την ανάγκη για νέες ιδέες και προοπτικές που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων σε οικουμενικό επίπεδο.

Τέλος, ο κοσμήτορας της σχολής τόνισε ότι αποτελεί ευτύχημα το γεγονός ότι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν γνώση από μία τόσο περιζήτητη παγκοσμίως μορφή… Ναι, τον Γιώργο Παπανδρέου εννοεί!