Συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ (pics)

Συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, πραγματοποίησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, εναντίον του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, για αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων.

Το «παρών» στην κινητοποίηση έδωσε και ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Παναγιώτη Μελά, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Τέρενς Κουίκ και την Τομεάρχη Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε πως θα στηρίξει τους εργαζόμενους, «προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη». Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιλέξαμε να είμαστε εδώ στην ΕΛΣΤΑΤ, όπου οι εργαζόμενοι αποκάλυψαν την απάτη που έγινε εις βάρος του ελληνικού λαού, ώστε να αλλοιωθούν τα οικονομικά στοιχεία του 2009 για να οδηγηθεί η χώρα στο ΔΝΤ και η ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση.

Ήρθαμε εδώ για να συμπαρασταθούμε στους εργαζόμενους και να τους πούμε ότι όσο φέρονται όπως η Ζωή Γεωργαντά, θα τους στηρίζουμε, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως θα στηρίζουμε και την ελληνική δικαιοσύνη, όπου οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εναντίον του κ. Γεωργίου, όμως η κυβέρνηση εξακολουθεί να τον διατηρεί ακόμη σε αυτό το κτίριο.

Τον διατηρεί διότι συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές της τρόικας και των δανειστών. Από τη στιγμή που θα τελεσιδικήσει η απόφαση για την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων, καμία δανειακή σύμβαση και κανένα μνημόνιο δεν ισχύει, η Ελλάδα απελευθερώνεται».

PHOTO GALLERY