Ψαριανός: Καλά έκανε και ταξίδεψε ο Τσίπρας για να μη λέει παπαριές!

Ψαριανός: Καλά έκανε και ταξίδεψε ο Τσίπρας για να μη λέει παπαριές!

Πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς επιστράτευσε για να σχολιάσει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, τα πρόσφατα ταξίδια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε ΗΠΑ, Γερμανία και Αργεντινή.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89, ο κ. Ψαριανός είπε χαρακτηριστικά για τον κ. Αλέξη Τσίπρα: «Καλά έκανε και πήγε σε Γερμανία, ΗΠΑ και Αργεντινή, ώστε να δει τι γίνεται, να είναι πιο μετρημένος, πιο προσγειωμένος και να μη  λέει παπαριές!». «Κάθε κόμμα έχει μενού, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπουφέ. Θα μιλήσω όταν τελειώσει το μπουφέ του Τσίπρα» πρόσθεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο κ. Γρηγόρης Ψαριανός καταλόγισε ατολμία στην κυβέρνηση να πάρει χρήματα από τους έχοντες. «Από εκεί που μπορούσαμε δεν έχουμε ακουμπήσει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «στελέχη της κυβέρνησης ή του μηχανισμού δεν θέλουν και αυτοί που θέλουν -όπως ο πρωθυπουργός κι ο υπουργός Οικονομικών- δεν μπορούν. 20% του κόσμου είναι σε συνθήκες στέρησης, όμως, από εκεί που θα μπορούσαμε να πάρουμε από την πρώτη στιγμή, δεν έχουμε πάρει τίποτα».

Παράλληλα, εκτίμησε πως έχουν γίνει «αστοχίες», όπως «ο ΦΠΑ 23% στην εστίαση ή η εξίσωση του φόρου στα καύσιμα στην ανώτερη τιμή», ενώ εμφανίστηκε αντίθετος σε νέα μέτρα. «Δεν μπορείς να πάρεις νέα μέτρα στον άστεγο, στον άνεργο, κανείς δεν αντέχει νέα μέτρα» ανέφερε ο κ. Ψαριανός.