ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο: Χρ.Παππάς: Συνήγορος του Μπόμπολα η Βουλή!

Βίντεο: Χρ.Παππάς: Συνήγορος του Μπόμπολα η Βουλή!

Σε απάντηση προχώρησε από το βήμα της Βουλής για τις επικρίσεις που δέχεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς, οποίος αρνείται να εμφανιστεί ενώπιον της επιτροής δεοντολογίας για τα περιστατικά της 25ης Μαρτίου έξω από τον Τ/Σ Mega.

«Δεν απολογούμαστε! Δεν προσκυνάμε τον Μπόμπολα! Του τα χαρίσατε όλα και τα δημόσια έργα και τον χρυσό και τώρα κάνετε και τον δικηγόρο του. Δεν έχετε εντολέα τον ελληνικό λαό, αλλά τον Μπόμπολα. Τον κάθε καναλάρχη που έχει ένα τουρκοκάναλο, ένα τσοντοκάναλο».

Επιπροσθέτως, ο Χρήστος Παππάς ξεκαθάρισε, ότι δεν πρόκειται να παραστεί στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής που τον έχει καλέσει σε απολογία. Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ανέφερε στην Βουλή ότι «κάποιοι υποκριτές μου ζητούν να δώσω εξηγήσεις στην επιτροπή δεοντολογίας για την διαμαρτυρία στο ΜΕΓΚΑ. Δεν πάω πουθενά, τέρμα ως εδώ. Να σταματήσει η βουλή να κάνει τα χατίρια των σφουγγοκωλάριων της Μέρκελ. Δίνουμε λόγο στη Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Ελληνικό Λαό».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παππάς προχώρησε σε καταγγελία για το περιεχόμενο σχολικών βιβλίων του Γυμνασίου που σύμφωνα με τον ίδιο εμπεριέχουν προσβλητικό περιεχόμενο για τους Αγίους της Ορθοδοξίας, ενώ αναφέρθηκε και σε κείμενο που εκπέμπει μηνύματα παιδοφιλίας.