ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω-Ο λαός θα υπερασπιστεί την Δημοκρατία»

«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω-Ο λαός θα υπερασπιστεί την Δημοκρατία»

«Ένα είναι βέβαιο από τη σημερινή ομιλία του κ. Σαμαρά, η απόλυτη πολιτική του βούληση να φιμώσει την ενημέρωση και να υπονομεύσει τη δημοκρατία», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού στην εκδήλωση του ΕΒΕΑ.

«Οι αναφορές του κ. Σαμαρά στα φαινόμενα διαφθοράς, σπατάλης και αδιαφάνειας αποτελούν μια σκιαμαχία με το παρελθόν του και το πολιτικό σύστημα του οποίου είναι γέννημα. Ως μια νέα εκδοχή Γ. Παπανδρέου κατηγόρησε τους εργαζόμενους συλλήβδην ως διεφθαρμένους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσον αφορά τον απαξιωτικό τόνο της ομιλίας του απέναντι στους άλλους δυο εταίρους απομένει στους ιδίους τελικά να επιβεβαιώσουν το ρόλο του κομπάρσου ή όχι, αν εννοούν τις διαφωνίες τους για την διάλυση της ΕΡΤ ή πρόκειται για λόγια του αέρα. Πέρα όμως από τον κ. Σαμαρά και τους εταίρους του υπάρχει ο λαός μας που θα υπερασπισθεί τη Δημοκρατία, το δικαίωμα στην ενημέρωση και την αξιοπρέπεια. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.