Συνάντηση Αδ. Γεωργιάδη – τρόικας
Αναφερόμενος στις δηλώσεις Πολύδωρα, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι διαφωνεί και τις χαρακτήρισε «λάθος».
Συνεχείς συσκέψεις με κορυφαίους υπουργούς έχουν σήμερα οι επικεφαλής της τρόικας, ανάμεσά τους και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για το θέμα των δαπανών των νοσοκομείων, αλλά και την «τρύπα» του ΕΟΠΥΥ.
«Πρέπει να καλυφθεί η “μαύρη” τρύπα στον ΕΟΠΥΥ, χωρίς να πληγούν οι πολίτες», ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ τόνισε ότι οι κλινικές που ξεπερνούν το προβλεπόμενο όριο δαπανών δεν θα λαμβάνουν περαιτέρω χρήματα.
Σημείωσε δε, ότι η τρόικα, σύμφωνα με την εικόνα που έχει ο ίδιος μέχρι τώρα, δεν επιθυμεί να πιέσει κι άλλο τον ελληνικό λαό.
Όταν ο υπουργός κλήθηκε σε συνέχεια της κουβέντας να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις Πολύδωρα, που έβαλαν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε λακωνικά «Διαφωνώ, ήταν λάθος».