ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς σε ομογενείς: Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα

Σαμαράς σε ομογενείς: Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα

Σε επιφανή στελέχη της ελληνικής ομογένειας μίλησε σήμερα στο Metropolitan Club ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καλώντας τους να έρθουν επενδύσουν στην Ελλάδα και να βοηθήσουν έτσι να αλλάξει η ψυχολογία.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στους ομογενείς, περιέγραψε τα επόμενα στάδια για την έξοδο από την κρίση, λέγοντας ότι «εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, πετυχαίνουμε πρωτογενές πλεόνασμα και μετά βγαίνουμε στις αγορές», ενώ αναφέρθηκε και στις θυσίες του ελληνικού λαού. «Μαζεύουμε φόρους από ανθρώπους που δεν έχουν άλλο να δώσουν», τόνισε και σημείωσε ότι οι πολίτες έχουν πειστεί για την αναγκαιότητα των θυσιών καθώς υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση συνεργασίας, σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Σαμαράς είπε ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που ήταν απέναντι επί δεκαετίες, ξεπέρασαν τις αντιθέσεις του παρελθόντος. Το δίλημμα, πρόσθεσε ήταν ανάμεσα στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή της επιστροφής στη δραχμή, κάτι που όπως είπε ο κ. Σαμαράς, επιθυμεί η αντιπολίτευση. Νωρίτερα σε εγκάρδιο και θερμό κλίμα ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο στην Αρχιεπισκοπή.

Διαβάστε επίσης:

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο

Στη Νέα Υόρκη συνεχίζει τις επαφές του ο Α. Σαμαράς

Επικοινωνία Σαμαρά-Αναστασιάδη για όσα ειπώθηκαν για το Κυπριακό

Όλα όσα συζήτησαν Σαμαράς – Ομπάμα