ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαθρέμποροι τσιγάρων, μιζαδόροι πολιτικοί και στο βάθος εφοπλιστές

Λαθρέμποροι τσιγάρων, μιζαδόροι πολιτικοί και στο βάθος εφοπλιστές

Άθλια σιωπή για την τροπολογία σύμφωνα με την οποία υπόχρεοι σε δήλωση πόθεν έσχες θα μπορούν να νομιμοποιούν ακόμη και μαύρο χρήμα μέσω εφοπλιστών!

Το Newsbomb αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή την τροπολογία του αίσχους, όπου στο νομοσχέδιο για τα ΚΤΕΛ κάποιοι καταλήγουν να νομιμοποιήσουν τσιγαράδες, δουλεμπόρους και μιζαδόρους πολιτικούς, εκμεταλλευόμενοι την κοινωνική λαίλαπα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ξαφνικά, το σύνολο του τύπου άρχισε να ασχολείται με τη Χρυσή Αυγή, ενώ περιέργως "πάγωσε" το πολιτικό ρεπορτάζ, ακόμα και το κοινοβουλευτικό. Πόσο τυχαία είναι λοιπόν αυτά τα γεγονότα;

Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να ετοιμάζουν ένα πολιτικό ανοσιούργημα, μία τροπολογία γραμμένη θαρρείς από χέρια πολιτικών που ουδέν γνωρίζουν για τα πλοκάμια του υποκόσμου και της παραοικονομίας να την εξεμούν βράδυ της «Μαύρης Παρασκευής»;

Έχουμε μία πλήρη κατάρρευση των θεσμών. Μία κοινωνία που διολισθαίνει στον φασισμό του ισχυρού, όπου το δίκαιο υποσκελίζεται από τη δύναμη. Την άνομη δύναμη, τη βρώμικη ισχύ που εξασφαλίζεται από την άνομη δραστηριότητα.

Ποιός σοβαρός και τίμιος επιχειρηματίας θα επεδίωκε «αφορολόγητο», απαλλαγή από πόθεν έσχες και ύποπτα τρίγωνα με υπεράκτιες εταιρείες, για να κρύψει νόμιμα έσοδα; Η απάντηση είναι μία: ΟΥΔΕΙΣ!

Μόνο οι άνομοι και οι εγκληματίες θα είχαν ανάγκη μία τέτοια τροπολογία, αφού τα χρήματα από το λαθρεμπόριο τσιγάρων, το δουλεμπόριο και άλλες άνομες δραστηριότητες, πρέπει να θάβονται σε λαγούμια, στα έγκατα μίας κοινωνίας που υποφέρει. Η μέριμνα για την απαλλαγή και των πολιτικών, τελωνειακών και άλλων δημόσιων λειτουργών στην ίδια τροπολογία, είναι ξεκάθαρο πως αποτελεί προστασία για τους επίορκους του δημοσίου που θα βοηθήσουν τους «τσιγαράδες», τους «νταβατζήδες», τα ανθρώπινα μηδενικά. Είναι δυνατόν να μην το βλέπει κάποιος που νομοθετεί αυτό;

Και το γλυκό έρχεται να συμπληρώσει η μέριμνα για μεγαλοεκδότες. Κάποιους εξ αυτών, σφόδρα αμφισβητούμενους, που μετά τη «δολοφονία» της πραγματικής οικονομίας, ζουν μόνο από τέτοιες "αγαθοεργίες" και τα αργύρια τραπεζιτών.

Έτσι, πίσω από τις κουκούλες των παρακρατικών, αφήνεται να ραφθούν και οι κουκούλες των λαθρόβιων του χρήματος.

Να είστε σίγουροι πως θα σας βρούμε και θα σας παραδώσουμε στην αιώνια χλεύη των παιδιών αυτών που καταστρέψατε, για να γεμίσετε τα πουγκιά σας με μαύρο χρήμα. Και αυτό, είναι δέσμευση.

Διαβάστε επίσης:

Εφοπλιστές: Προσπάθεια καθησυχασμού της ΕΕ η οικειοθελής προσφορά;

Οι Έλληνες εφοπλιστές, η Χρυσή Αυγή και η τροπολογία στα «μουλωχτά»

Εφοπλιστές και πολιτικοί θα έχουν την ευκαιρία να «ξεπλένουν» χρήμα;

Κάνουν σημαία τους την ευκαιρία για κέρδη οι εφοπλιστές

Εφοπλιστές: Θησαυρίζουν και χάρη στα προνόμια που τους παρέχονται

«Η Ελλάδα παλεύει και η κυβέρνηση χορηγεί προνόμια στους εφοπλιστές»

Στο πόδι όλη η Σκιάθος για τα... καπρίτσια του εφοπλιστή!

Μόνο στην Ελλάδα δεν αγγίζουν τους εφοπλιστές

Έλληνες εφοπλιστές: Δίνουν 6,5 δισ. για νέα πλοία και κόβουν μισθούς

Φορολόγηση των Ελλήνων εφοπλιστών ζητά η πλειοψηφία των πολιτών

Φιάσκο η «εθελοντική εισφορά» για τους εφοπλιστές

Έλληνες εφοπλιστές: Με τζίρο 5% του ΑΕΠ φορολογούνται ...ως άνεργοι

Εφοπλιστές: Η αλήθεια για την πιο πλούσια ομάδα Ελλήνων