ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρώνε και πίνουν στην υγειά μας οι τροϊκανοί

Τρώνε και πίνουν στην υγειά μας οι τροϊκανοί

Στην υγειά των κορόιδων φαίνεται πως πίνουν οι εκπρόσωποι των δανειστών μας, οι οποίοι όσο πάνε και "εξελληνίζονται".

Μετά τις παρατηρήσεις των Ελλήνων αξιωματούχων, πως όσο πάνε και βρίζουν περισσότερο, έρχονται στο φως και στοιχεία από προσωπικές τους στιγμές που δείχνουν ότι έχουν προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, σε εστιατόριο του Κέντρου της Αθήνας, βρέθηκαν έξι στελέχη της τρόικα με επικεφαλής τον Κλάους Μαζούχ, οι οποίοι έφαγαν και ήπιαν μέχρι κυριολεκτικά, τελικής πτώσης. Τα μπουκάλια κρασιού και ρακής πήγαιναν και έρχονταν, ενώ μετά από μία σειρά ψαριών που δοκίμασαν, έκλεισαν το λουκούλλειο γεύμα τους με λουκουμάδες και παγωτό. Ο λογαριασμός, διόλου ευκαταφρόνητος για έξι άτομα. 320 ευρώ έγραψε η απόδειξη, ωστόσο δεν παρέλειψαν να αφήσουν και φιλοδώρημα 40 ευρώ. Οι τροϊκανοί έφυγαν σε "εύθυμη" κατάσταση από το μαγαζί, ενώ μάλλον δεν ενοχλήθηκαν από το ποσό που πλήρωσαν και φαντάζει άπιαστο για ένα γεύμα του μέσου Έλληνα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο μισθός που λαμβάνουν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα επαρκεί για πολλά τέτοια γεύματα, ωστόσο αν σκεφτεί κανείς, τους μισθούς τους πάλι ο Ευρωπαίος φορολογούμενος πληρώνει. Δηλαδή και ο Έλληνας, για να τον βασανίζουν...