ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο το μεσημέρι με θέμα τις εξελίξεις γύρω από τη Χρυσή Αυγή.


Στην πρώτη επίσημη αντίδραση της Κουμουνδούρου, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται ότι "είχαμε εδώ και καιρό υπογραμμίσει την ανάγκη να βρεθούν ενώπιον του νόμου όσοι εμπλέκονται σε εγκληματικές δράσεις. Χωρίς άλλες καθυστερήσεις, με ψυχραιμία και με σεβασμό στο υπάρχον νομικό πλαίσιο, η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες τόσο για τη δολοφονία του Π. Φύσσα όσο και για μια σειρά άλλες εγκληματικές δράσεις".

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, θα επιμείνει στο αίτημά του για εθνικές εκλογές, ιδιαίτερα στην περίπτωση που χρειαστούν επαναληπτικές στις 15 περιφέρειες που έχουν εκλεγεί βουλευτές της Χ.Α. Επιχείρημα της Κουμουνδούρου είναι ότι πρέπει να αποτυπωθούν στο σύνολό τους οι νέοι πολιτικοί συσχετισμοί που προκύπτουν, ιδιαίτερα μετά την αδυναμία - όπως υποστηρίζει - της κυβέρνησης να εφαρμόσει την πολιτική που είχε δεσμευθεί προεκλογικά και μπροστά στο ενδεχόμενο ενός τρίτου Μνημονίου, με συνεπακόλουθο τη λήψη αυστηρών πρόσθετων μέτρων.

Διαβάστε επίσης:

«Εγκληματική οργάνωση» συνολικά η Χρυσή Αυγή

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός

Συλλήψεις Χρυσής Αυγής: Τι αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ

Χρυσή Αυγή: Συνελήφθη ο Γιώργος Πατέλης

Στο στόχαστρο της ανακρίτριας ο συνεργός – οδηγός του Ρουπακιά

Άρχισαν οι συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής

«Κόβεται» η ροή χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή