ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυγή» προς «Νέα»: Ο Τσίπρας έδωσε τη μοτοσικλέτα του σε τρομοκράτες

«Αυγή» προς «Νέα»: Ο Τσίπρας έδωσε τη μοτοσικλέτα του σε τρομοκράτες

Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση της «Αυγής» με τα «Νέα».

Αφορμή αναφορές στην εφημερίδα του ΔΟΛ για την μοτοσικλέτα του Αλέξη Τσίπρας, την οποία ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συμπεριλάβει στο πόθεν έσχες με τα περιουσιακά στοιχεία του 2011.

«Η μοτοσικλέτα που έκανε φτερά», έγραφαν την Τρίτη «τα Νέα» επισημαίνοντας: «Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι στη δήλωση πόθεν έσχες χρήσης 2011 δεν καταγράφεται μοτοσικλέτα 650 κυβικών του κ. Τσίπρα, την οποία είχε δηλώσει τον προηγούμενο χρόνο και είχε αγοραστεί από τον ίδιο το 2007 έναντι 7.300 ευρώ. Η όποια μεταβολή θα έπρεπε να είχε δηλωθεί».

Στο σημερινό της φύλλο, η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στα σχόλια ότι ο κ. Τσίπρας ξέχασε να δηλώσει τι συνέβη με την μοτοσικλέτα του.

«Ευτυχώς που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες και ο Τσίπρας ξεμπροστιάστηκε ολοσχερώς. Τον ξεμπρόστιασαν τα «Νέα» και το «Βήμα» που ανακάλυψαν ότι δεν είχε δηλώσει μια μοτοσικλέτα που είχε αγοράσει το 2007 για 7.300 ευρώ και που σήμερα κάνει τουλάχιστον 500 ευρώ, αν βρεις κάποιο κορόιδο να την αγοράσει», γράφει ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης σε άρθρο του στην «Αυγή» με τίτλο «πού χάθηκε η μοτοσικλέτα του Τσίπρα;».

Και συνεχίζει ο αρθρογράφος της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ: «"Τι έγινε η μοτοσικλέτα του κ. Τσίπρα;" αναρωτιέται ευλόγως το «Βήμα» και συμπληρώνει "Γιατί αν την πούλησε ή την παραχώρησε σε κάποιον συγγενή ή φίλο του, έπρεπε να το είχε δηλώσει". Σιγά μην έχει φίλους ο Τσίπρας».

«Αφήστε τα μισόλογα κύριοι και πείτε επιτέλους την αλήθεια! Ο Τσίπρας έδωσε τη μοτοσικλέτα του για να διαπραχθούν στυγερά εγκλήματα. Την έδωσε σε τρομοκράτες, για να σκοτώνουν τον κοσμάκη και να διαφεύγουν, την έδωσε σε ληστές, για να γδύνουνε τις τράπεζες και να χάνονται στα στενά, την έδωσε σε κλεφτρόνια, για να αρπάζουν τις τσάντες από τις γριούλες, την έδωσε σε εμπόρους ναρκωτικών, για να δελεάζουν τα παιδιά μας και να τους πουλάνε ηρωίνη».

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Αυτά είναι τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών για το 2012

Δείτε πόσο αυξήθηκαν οι καταθέσεις του Παπανδρέου σε ένα μόλις χρόνο!