ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Άδωνις και η «κυρία υπουργού»...

Ο Άδωνις και η «κυρία υπουργού»...

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης είναι ιδιαίτερα ενεργός χρήστης του Twitter, το οποίο μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιεί από το να ανακοινώνει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στη δημόσια υγεία, μέχρι και να ανοίγει πολεμική κατά συναδέλφων του στη βουλή, όπως στην περίπτωση με τις διακοπές του κ. Καμμένου.


Η πολιτική επικαιρότητα, όμως, δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον του κ. Γεωργιάδη στο Twitter. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει επιδείξει για μία χρήστη, η οποία υπογράφει ως «κυρία υπουργού» και δεν διστάζει να του εκφράζει συχνά πυκνά τα «αισθήματα» που τρέφει γι' αυτόν.

Η «κυρία υπουργού» ή @ax_koula δηλώνει ως «το κορίτσι» του κ. Γεωργιάδη και συμπεριφέρεται σαν τέτοιο, όταν τον απειλεί με «παντόφλα» στην περίπτωση που της αντιμιλά ή του υπενθυμίζει να «βγάλει τα σκουπίδια». Βέβαια, δεν λείπουν και οι μπηχτές προς τον υπουργό Υγείας, για το «25ευρω» για παράδειγμα, ενώ η τελευταία παρέμβαση της «κυρίας υπουργού» αφορούσε την τρομοκρατία.

Στην ανάρτησή της μάλιστα για την απόδραση Ξηρού έσπευσε να της απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης:

twitter-adwnis

«Είναι η πιο πιστή μου θαυμάστρια» φέρεται να καμαρώνει –και με δόσεις αλαζονείας όπως κάποιοι παρατηρούν- ο υπουργός Υγείας και ο διαδικτυακός χαριεντισμός καλά κρατεί.

Όσο βέβαια διασκεδάζει στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης, αυξάνονται τα αδιέξοδα για χιλιάδες Έλληνες ασθενείς, που πασχίζουν να βρουν πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας ή αναγκάζονται να βάζουν όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τα αναγκαία φάρμακά τους.

Διαβάστε επίσης:

«Τηλε-παιχνίδια» Γεωργιάδη με την υγεία των καπνιστών