ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόχληση Καραμανλή για την «πολιτική δίωξη» Φιλιππίδη

Ενόχληση Καραμανλή για την «πολιτική δίωξη» Φιλιππίδη

Έντονα προβληματισμένος εμφανίζεται ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής από την… υπερασπιστική γραμμή που επικαλέστηκε ο Άγγελος Φιλιππίδης και οι συνήγοροί του προκειμένου να αποτρέψουν την έκδοση του πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Ελλάδα.

Η επισήμανση Φιλιππίδη ότι αποτελεί θύμα πολιτικής δίωξης ως φίλος του Κώστα Καραμανλή, προκάλεσε έκρηξη εκνευρισμού στο γραφείο της Παναγή Κυριακού.

Συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού σημείωναν μεν ότι αρνούνται οποιοδήποτε σχόλιο, ωστόσο στη συνέχεια δεν έκρυβαν τη διάθεσή τους να λάβουν σαφείς αποστάσεις από το άλλοτε golden boy της γαλάζιας διακυβέρνηση.

«Ο πρώην Πρωθυπουργός έχει πλήρη εμπιστοσύνη την ελληνική δικαιοσύνη… μακριά από εκείνον οποιαδήποτε σκέψη ότι υπάρχουν πολιτικά κίνητρα πίσω από τις έρευνες» σημείωναν, με διφορούμενο πάντως τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει αναδείξει το Newsbomb.gr, οι δικαστικές έρευνες αποτελούν μοχλό πολιτικών πιέσεων και εξελίξεων για το μεταπολιτευτικό σκηνικό της χώρας. Και οι πρώτες δονήσεις ήδη έγιναν αισθητές…

Διαβάστε επίσης:

«Αδειάζει» τον Φιλιππίδη ο Καραμανλής

Φιλιππίδης «Θέλουν εμένα, λόγω της σχέσης μου με τον Καραμανλή»