ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έστειλε… βιογραφικό ο Βούγιας στον Μπουτάρη!

Έστειλε… βιογραφικό ο Βούγιας στον Μπουτάρη!

Υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη επιθυμεί ως γνωστόν να αποτελέσει ο Σπύρος Βούγιας, που διεμήνυσε την πρόθεσή του στον ίδιο το Δήμαρχο.

Ο κ. Μπουτάρης όμως απέφυγε να του δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση, στην προσπάθεια προφανώς έτσι να βγει από τη δύσκολη θέση να αρνηθεί.

Ο Σπύρος Βούγιας, ωστόσο, δεν το 'βαλε κάτω, τονίζοντας ότι θα στείλει... βιογραφικό (!) στην Πρωτοβουλία, όπως και όλοι όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και το έκανε. Δείτε τί έγραψε χτες στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Εστειλα, τελικά, βιογραφικό για αξιολόγηση στην Πρωτοβουλία, επισημοποιώντας την επιθυμία μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μπουτάρη. Πολλοί, που μ' αγαπούν, μου έλεγαν να μην το κάνω. '' Αν υπάρχουν κάποιοι που δε σε θέλουν, δεν χρειάζεται να εγκρίνουν και τη ζωή σου'', μου είπε η Λένα, που αν την άκουγα θα είχα γλυτώσει πολλά. Ομως, εγώ είμαι πάντα αισιόδοξος, σα να βάζω για πρώτη φορά υποψηφιότητα. Στο κάτω κάτω δεν χρειαζόταν χαρτόσημο και συστατικές (στην περίπτωση αυτή θα ζητούσα μια απ τον Μπουτάρη). Με την ευκαιρία, μάζεψα τα κομμάτια της ζωής μου, επιστημονικής, επαγγελματικής και πολιτικής, ιδιωτικής και δημόσιας σε ένα κείμενο και τα ταχυδρόμησα με μέιλ σε έναν ανώνυμο παραλήπτη. Και οι κρίνοντες κρίνονται!».

Διαβάστε επίσης: Μπουτάρης: Ανώριμος ο Καλαφάτης για Δήμαρχος!