ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απολογείται σήμερα ο Μιχάλης Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής

Απολογείται σήμερα ο Μιχάλης Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής

Στις ανακρίτριες, οι οποίες χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, απολογείται σήμερα ο βουλευτής του κόμματος, Μιχάλης Αρβανίτης, με την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα βρεθεί σήμερα ο βουλευτής του κόμματος Μιχάλης Αρβανίτης, προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, ακολουθώντας την τακτική των συγκατηγορούμενων συναδέλφων του.

Στο παρελθόν, ο Μιχάλης Αρβανίτης ισχυριστεί πως δεν έχει πρόθεση να απολογηθεί επί της ουσίας ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση. Γεγονός, που προκαλεί ενδιαφέρον για το αν θα απαντήσει τελικά στις ερωτήσεις των ανακριτριών.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουνίου.

Τις προηγούμενες ημέρες απολογήθηκαν ο Νίκος Κούζηλος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και ο Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, με κατ' οίκον περιορισμό.

Διαβάστε επίσης:

Προθεσμία πήρε η Ζαρούλια - Την ερχόμενη Τρίτη στις ανακρίτριες (pics)