ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Περιμένουμε να υπάρξει πρόοδος στο Eurogroup

Βούλτεψη: Περιμένουμε να υπάρξει πρόοδος στο Eurogroup

Αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup εμφανίστηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real».

«Περιμένουμε να υπάρξει μια πρόοδος, με βάση αυτά που έχει αναφέρει, ήδη, το Eurogroup, το οποίο κάλεσε για γρήγορη ολοκλήρωση της συμφωνίας αξιολόγησης, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στον Δεκέμβριο».

Η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε πως «ο ίδιος ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι θέλουμε να κατευθυνθούμε στην έξοδο της Ελλάδας από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Επομένως, είναι κοινή πεποίθηση ότι η χώρα πρέπει να μπει στην επόμενη μέρα, αυτό το λένε οι εταίροι μας, το λένε πολλές φορές. Αναζητείται αυτή η λύση, να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, να γίνει και η συζήτηση για συμφωνία εξόδου».

Ερωτηθείσα σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας για την προεδρική εκλογή, η εκπρόσωπος ανέφερε:

«Εγώ ως αστείο είπα του Αϊ-Γιαννιού. Με ρωτούσαν επίμονα. Το είπα και στη συνέντευξη στη Realnews. Δεν έχω κάτι τέτοιο, αλλά το κρίσιμο είναι ναμην πάμε πίσω τη χώρα».

Και επέκρινε το ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του λέγοντας:

«Δεν μπορούμε τώρα υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες, λέγοντας ό,τι μας κατεβαίνει στο κεφάλι μας, να παραπλανούμε τον λαό, να λέμε ότι όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα του λύσει όλα τα προβλήματα. Θα πάει στον τοίχο, θα δει ότι δεν κόβονται χρήματα και θα πάει στο μνημόνιο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει».

Σχετικές ειδήσεις