ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουίκ: Η Δημοκρατία στην Ελλάδα θα σταθεί με το κεφάλι ψηλά

Κουίκ: Η Δημοκρατία στην Ελλάδα θα σταθεί με το κεφάλι ψηλά

«Η Δημοκρατία στην Ελλάδα θα σταθεί με το κεφάλι ψηλά» δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων σε σχέση και με το αποψινό Eurogroup.

«Στα πλαίσια αυτών των δημοκρατικών αξιών εντάσσονται και οι εντολές του ελληνικού λαού, όπως αποτυπώθηκαν στις πάρα πολύ πρόσφατες εθνικές εκλογές, μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής ύφεσης της Πατρίδας μας στα χέρια Ελλήνων και ξένων, που έκαναν πειράματα στις πλάτες μας με λάθος συνταγές» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όπως είχε πει κι ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ. «Επίσης, είμαι υποχρεωμένος να υπενθυμίσω, ότι και η λέξη Ευρώπη και η λέξη Ευρωπαίος και η λέξη Δημοκρατία είναι ελληνικές και εννοούμε να τις υπερασπιστούμε ως στάση ζωής και πολιτικής λειτουργίας, την ώρα που κάποιοι θέλουν αυτά να τα αγνοούν και να τα πλαστογραφούν» είπε στην συνέχεια ο υφυπουργός Επικρατείας, καταλήγοντας «εμείς είμαστε η Ευρώπη. Ας αποφασίσουν οι άλλοι τι θέλουν να είναι και πώς να πράττουν».

Σχετικές ειδήσεις