ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Πυρά Γλέζου σε Τσίπρα: «Η κυβέρνηση δεν έδωσε δουλειά στον κόσμο»

Εκλογές: Πυρά Γλέζου σε Τσίπρα: «Η κυβέρνηση δεν έδωσε δουλειά στον κόσμο»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμπόρευσης με τη Λαϊκή Ένωση άφησε το πρωί του Σαββάτου (22/08/2015) ο Μανώλης Γλέζος, ενώ την ίδια στιγμή εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας της ότι δεν έδωσε δουλειά στον κόσμο.

«Όλα τα θέματα είναι ανοιχτά. Με ποιους θα πρέπει να συμπορευθούν οι δυνάμεις που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί από τους στόχους από τους στόχους τους οποίους βάζουν. Αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους δεν υπάρχει καμία αντίρρηση» δήλωσε το στο Mega.

Την ίδια στιγμή, άσκησε σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία με τους δανειστές. «Πώς δεν υπήρχε εναλλακτική λύση; Υπήρχε η δική μου πρόταση που δεν έβαλε για συζήτηση η κυβέρνηση. Εγκαλώ τον Τσίπρα για αυτό το θέμα».

Παράλληλα, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς κατηγόρησε την «κυβέρνηση Μαξίμου» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι «ούτε έδωσε την εξουσία στο λαό, ούτε έδωσε δουλειά στον κόσμο».

«Επτά μήνες ούτε κατήργησε τον Καλλικράτη ή τον Καποδίστρια (σσ: Ο κ. Γλέζος αναφέρεται στους νόμους για την συνένωση δήμων και κοινοτήτων)» ήταν η επόμενη αιχμή εναντίον του παραιτηθέντος πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν βοήθησε καθόλου τον κόσμο να πιάσει δουλειά» είπε ξανά για τον κ. Τσίπρα εξηγώντας ότι με την εργασία παράγονται αξίες.

Μάλιστα, έκανε λόγο για υποταγή της κυβέρνησης από τους δανειστές. «Έδεσε χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό στους ξένους» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι εξακολουθεί να τον αγαπά, ωστόσο στην ερώτηση αν θα είναι δύσκολο να βρεθεί απέναντί του με το κόμμα Λαφαζάνη απάντησε: «Φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια».

Σχετικές ειδήσεις