ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Exit Polls: Τι θα δείξουν τα κανάλια στις 7 το απόγευμα της Κυριακής

Exit Polls: Τι θα δείξουν τα κανάλια στις 7 το απόγευμα της Κυριακής

Σε «δημοσκοπικό πυρετό» βρίσκονται όλες οι εταιρείες μετρήσεων και τα κανάλια προκειμένου να βρίσκονται μέσα στα όρια του στατιστικού σφάλματος το απόγευμα της Κυριακής - Οι εκλογές και το αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου θα κρίνουν σε ένα μεγάλο βαθμό και την αξιοπιστία των μετρήσεων

Λίγες ώρες απομένουν για τις εκλογές 2015 (20/09) και το απόγευμα της Κυριακής οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μεταδώσουν τα λεγόμενα exit poll για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης.

Από την πλευρά της η Singular Logic θα είναι σε θέση να δώσει μια πρώτη ασφαλή εκτίμηση λίγο μετά τις 21:00, όταν και θα έχει συγκεντρώσει το 10% των εκλογικών τμημάτων της Επικρατείας.

Διαβάστε με ένα ΚΛΙΚ όλες τις δημοσκοπήσεις της προεκλογικής περιόδου

Δείτε πως θα μεταδώσουν τα κανάλια τα exit polls και τη ροή αποτελεσμάτων των εκλογών τις Εκλογές 2015:

  • MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.
  • ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.
  • ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.
  • STAR: Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Το μπαράζ δημοσκοπήσεων δείχνει ότι το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε ντέρμπυ για την ανάδειξη του νικητή των εκλογών, δεδομένου ότι η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ είναι προς το παρόν στο... νήμα.

Μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος θα έχουν και τα μικρά κόμματα που θα μπουν στη Βουλή, αφού από την είσοδό τους θα εξαρτηθούν και οι έδρες του πρώτου κόμματος.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου

Δείτε εδώ όλες τις δημοσκοπήσεις της προεκλογικής περιόδου

Σχετικές ειδήσεις