ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Δεν ανεξαρτητοποιούμαι, θα καταψηφίσω όμως άρθρα του πολυνομοσχεδίου

Νικολόπουλος: Δεν ανεξαρτητοποιούμαι, θα καταψηφίσω όμως άρθρα του πολυνομοσχεδίου

Την αυτόνομη κάθοδό του στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, προανήγγειλε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων,Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος διευκρίνισε ότι δεν ανεξαρτητοποιείται από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, ωστόσο κατέστησε σαφές πως η συμμετοχή και η στήριξή του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν είναι δεδομένη.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα καταψηφίσει άρθρα του πολυνομοσχεδίου που κατέθεσε η κυβέρνηση, χωρίς όμως να διευκρινίσει ποια και πόσα.

«Δεν θέλω να διαταραχθούν οι πολιτικές συμμαχίες και η κυβερνητική συνοχή και θα μείνουμε μέχρι νεοτέρας», τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

«Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο ως ανεξάρτητοι και ισότιμοι κυβερνητικοί εταίροι και χωρίς ανταλλάγματα, όπως άλλωστε πράξαμε μέχρι σήμερα. Θα απαιτήσουμε όμως να μας σέβονται όπως τους σεβόμαστε κι εμείς», συμπλήρωσε ο κ. Νικολόπουλος.

Μιλώντας για το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, του οποίου είναι πρόεδρος, είπε ότι στόχο του αποτελούν οι ψηφοφόροι που δεν επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία, προαναγγέλλοντας «άνοιγμα» στις λαϊκές φτωχές τάξεις, αλλά και αυτόνομη κάθοδο, όποτε διεξαχθούν ξανά εκλογές.

«Θα σταθώ απέναντι στη διαφθορά και στη διαπλοκή, χωρίς να υπολογίσω το κόστος. Πρέπει να πληρώσουν οι λίγοι. Οι πολλοί δεν έχουν να πληρώσουν», συμπλήρωσε.

«Εμείς είμαστε η μικρή δύναμη που έδωσε τη δυνατότητα στους ΑΝΕΛ να μπουν στην Βουλή», πρόσθεσε, ενώ όπως είπε «κουμπάρος στο Λουξεμβούργο δεν θα γίνω ποτέ», αναφερόμενος στο tweet που είχε κάνει το 2014 για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπέτελ.

Σχετικές ειδήσεις