ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος: Θα αποφασίσει ο Καραμανλής πότε θα μιλήσει

Αντώναρος: Θα αποφασίσει ο Καραμανλής πότε θα μιλήσει
Ο κ. Αντώναρος σημειώνει ότι όλα έγιναν «οργανωμένα...

Τις δικές του απαντήσεις για την οικονομική πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση Καραμανλή δίνει ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Ευ. Αντώναρος.

Ο εκπρόσωπος τύπου επί κυβέρνησης ΝΔ σε συνέντευξη του στον Τύπο της Κυριακής απαντά στο θέμα του δημόσιου χρέους ,που πολλοί κατηγορούν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι κατά την περίοδο της διακυβέρνησής της το εκτόξευσε.

«Η κυβέρνηση Καραμανλή εργάστηκε με σύστημα. Μέσα σε λίγους μήνες, πριν από τα μέσα της χρονιάς, είχαν καλυφθεί οι δανειακές ανάγκες της χώρας για σχεδόν ολόκληρο το 2009».

Ο κ. Αντώναρος σημειώνει ότι όλα έγιναν «οργανωμένα και χωρίς τυμπανοκρουσίες». Εξάλλου προσθέτει πως ο πρώην πρωθυπουργός «έχει δώσει δείγματα λιτού και μεστού πολιτικού λόγου» και αναφέρει πως «και αν αργότερα, σε κάποιο χρονικό σημείο που δεν μπορεί να προσδιοριστεί τώρα, κρίνει ότι πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, θα το κάνει».

«Στη ΝΔ, ευτυχώς, δεν υπήρξαμε ποτέ στρατιωτάκια του σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε». Ο βουλευτής Επικρατείας ασκεί παράλληλα έντονη κριτική στο ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας το πως «οδηγεί τους μισθούς στα επίπεδα φτώχειας των 400 ευρώ». «Πάνε να μας κάνουν Βουλγαρία και Ρουμανία και αυτό δεν πρέπει και δε θα αφήσουμε να συμβεί».

Τέλος, αναφέρει πως σκέφτεται στις επόμενες εκλογές να πολιτευθεί στη Β΄Αθηνών.