ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Νικολόπουλος στο Newsbomb.gr: «Στα σκαριά κόμμα με ηγέτη ιεράρχη»

Ο Νίκος Νικολόπουλος στο Newsbomb.gr: «Στα σκαριά κόμμα με ηγέτη ιεράρχη»

Ανατρεπτικός, μαχητικός και πάντα αποκαλυπτικός μοιράζεται στο Newsbomb.gr τις σκέψεις του για το μέλλον του τόπου αλλά και τις ανησυχίες του για τους πολίτες.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλά «έξω από τα δόντια» για τους πολιτικούς και τη διαπλοκή στη χώρα

Της Αμέλιας Αναστασάκη

Νέο κόμμα με φρέσκα πρόσωπα προαναγγέλλει στο Newsbomb.gr ο Νίκος Νικολόπουλος, αφού όπως παραδέχεται η χώρα έχει ανάγκη από ένα πατριωτικό, λαικό πολιτικό φορέα, το οποίο να πιστεύει στην πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια. Μας μιλά για τον Κώστα Καραμανλή, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τη νέα τάξη πραγμάτων στη Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και απαντά στο Newsbomb.gr για τον «ρόλο» του στην εξεταστική.

Αποκαλύπτει σε ποιο ρόλο ανυπομονεί να δει τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Απαντά στο Newsbomb.gr εάν θα ξαναγυρνούσε στη Νέα Δημοκρατία...

Τι θα προτιμούσε ο Νίκος Νικολόπουλος, Αλέξη Τσίπρα ή Κυριάκο Μητσοτάκη;

Περιγράφει στο Newsbomb.gr τι διαδραματίζεται στην Εξεταστική Επιτροπή, ποιος είναι ο «ρόλος» του εκεί, αλλά και πόσα χρήματα "έχουν κάνει φτερά"...

Απαντά γιατί προχωρά σε μηνύσεις, αγωγές και αναφορές ενάντια σε όσους τον συκοφαντούν.

Ο Νίκος Νικολόπουλος αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr ποιος θα ηγηθεί του νέου πολιτικού σχήματος στο οποίο θα συμμετέχει και ο ίδιος στις επόμενες εκλογές.

Ποια ιδιότητα υπηρετεί καλύτερα και τι είναι αυτό που κάνει τους πολίτες της Αχαίας να τον ψηφίζουν συνεχώς τα τελευταία 28 χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις