ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κικίλιας στο Newsbomb.gr: Υποκριτές οι Συριζαίοι-Χάνουν 509 εκατ. και τρέχουν με τις άδειες!

Βασίλης Κικίλιας στο Newsbomb.gr: Υποκριτές οι Συριζαίοι-Χάνουν 509 εκατ. και τρέχουν με τις άδειες!

Πολυπράγμων και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο μεταναστευτικό, ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, από τη θέση πλέον του Συντονιστή Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr πώς η κυβέρνηση του Τσίπρα «χάνει» τη χρηματοδότηση των 509 εκατομμυρίων ευρώ, για να διεκδικήσει 267 από τις τηλεοπτικές άδειες!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε όσα νευραλγικά πόστα βρέθηκε

Συνέντευξη στην Αμέλια Αναστασάκη

Βουλευτής, πρώην υπουργός, γιατρός και πρώην καλαθοσφαιριστής είναι μόνο μερικές από τις ιδιότητες του Βασίλη Κικίλια. Είναι ίσως από τους ελάχιστους νέους πολιτικούς που δεν προέρχεται από κάποιο πολιτικό τζάκι. Η θητεία του στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, από τον Ιούνιο του 2014 ως τον Ιανουάριο του 2015, στέφθηκε με επιτυχία καθότι κατάφερε να δώσει έμφαση στην προστασία των πολιτών αλλά και στην επιχειρηματικότητα, ενώ πέτυχε στενή συνεργασία με τα στελέχη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν μασάει τα λόγια του. Ξεκαθαρίζει τη θέση του και την άποψή του για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες έξω από τη Βουλή, όταν αστυνομικοί έριξαν χημικά στους συνταξιούχους που διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις στις συντάξεις τους. Ποιος έδωσε την εντολή για τη ρήψη χημικών και ποιος ευθύνεται;

Ως Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει στο Newsbomb.gr το φόβο του να χαθούν ευρωπαικοί πόροι 509 εκατομμυρίων ευρώ για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Χαρακτηρίζει τη κυβέρνηση «ανίκανη να διαχειριστεί ένα τόσο μεγάλο θέμα, αφού προτιμά να ασχολείται εμμονικά, μόνο με τις τηλεοπτικές άδειες».

Ο Βασίλης Κικίλιας απαντά στο Newsbomb.gr εάν η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το νόμο Παππά, και αν τότε θα δοθούν πίσω τα χρήματα που δόθηκαν για τις τηλεοπτικές άδειες.

Γιατί πιστεύει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν θα γίνουν σύντομα εκλογές στη χώρα;

Με ποιες άλλες πολιτικές δυνάμες θα επιδιώξει συνεργασία η Νέα Δημοκρατία, ακόμα και αν καταφέρει αυτοδυναμία;

Σχετικές ειδήσεις