ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Θεοδώρα Τζάκρη στο Newsbomb.gr: Η Ελλάδα είναι χώρα επενδύσεων

Η Θεοδώρα Τζάκρη στο Newsbomb.gr: Η Ελλάδα είναι χώρα επενδύσεων

Αρμόδια σε θέματα Βιομηχανίας, η κυρία Τζάκρη θέτει ως βασική προτεραιότητα την διευκόλυνση των διαδικασιών για την δημιουργία νέων πρωτότυπων επιχειρήσεων, αλλά και την προώθηση νέων εργαλείων για την έναρξη μίας νέας μορφής επιχειρηματικότητας με στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού μιλά αποκλειστικά για τα κίνητρα και τις δράσεις που ενεργοποιούνται με σκοπό την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας

Της Αμέλιας Αναστασάκη

ΦΩΤΟ ΤΖΑΚΡΗ

Με «όπλα» τις στρατηγικές κινήσεις και τον μακροπρόθεσμο και ρεαλιστικό σχεδιασμό, η υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη περιγράφει στο Newsbomb.gr, πως το αρμόδιο Υπουργείο «χτυπά» το λαθρεμπόριο καυσίμων και πώς βάζει «λουκέτο» σε όσους παρανομούν.

Η κυρία Τζάκρη αναλύει όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, και που οδηγούν σε ένα χαμηλότερο και πιο ελκυστικό ενεργειακό κόστος στη Βιομηχανία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αδειοδοτήσεις-εξπρές υπόσχεται εφεξής το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, ανοίγοντας το δρόμο σε νέες καινοτόμες επιχειρήσεις.

Μάθετε διά στόματος της αρμόδιας υφυπουργού, Θεοδώρας Τζάκρη, όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι νέοι επιχειρηματίες για την πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας για την ενίσχυση νεοφυών εταιρειών από καθιερωμένες επιχειρήσεις.

Η Ελλάδα των νέων επενδύσεων: Μύθος ή ουτοπία; Η κυρία Τζάκρη απαντά στο Newsbomb.gr εάν η χώρα μας μπορεί τελικά να τις υποδεχτεί...

Με αφορμή τη συζήτηση που έγινε την περασμένη Δευτέρα στη Βουλή περί της διαπλοκής, η υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, περιγράφει στο Newsbomb.gr την σημερινή εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Τζάκρη αναλύει στο Newsbomb.gr όλο το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης για τις προοπτικές και τις δυνατότητες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, ώστε να συνεχίσει να παράγει με ανταγωνιστικούς όρους, επενδύοντας στην έρευνα και στην καινοτομία, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βιομηχανία αναμένει οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για αύξηση της επιδότησης μέσω του αναπτυξιακού νόμου από 20% σε 35% για τις παραγωγικές μονάδες της Αττικής και για την ένταξη στα προγράμματα ΕΣΠΑ των επενδύσεων για την ιχνηλασιμότητα των ψευδεπίγραφων φαρμάκων, να υλοποιηθούν στο πλαίσιο του σχεδίου για την ανάπτυξη της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας.

Σχετικές ειδήσεις