ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΑΠ: Όχι ρε αλήτες, δεν θα περάσουν οι αλλαγές στα ΑΕΙ!

ΔΑΠ: Όχι ρε αλήτες, δεν θα περάσουν οι αλλαγές στα ΑΕΙ!
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τις αλλαγές στα πανεπιστήμια εξαπολύει η φοιτητική παράταξη της ΝΔ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο....

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τις αλλαγές στα ΑΕΙ εξαπολύει η φοιτητική παράταξη της ΝΔ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Η ΔΑΠ με ανακοίνωσή της αναφέρεται ειρωνικά στις αλλαγές, που επέρχονται στα πανεπιστήμια, εκφράζοντας μάλιστα την αποφασιστικότητά της να αντιδράσει.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως « η θέση μας απέναντι στο νέο Νόμο είναι αρνητική και δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε στις επιταγές του Κου George Papandreou, της Κας Anna Diamantopoulou, και όλων όσων ονειρεύονται τη διάλυση των Πανεπιστημίων και την συγχώνευσή τους με τα πολιτικά κόμματα»!

Ο συντάκτης της ανακοίνωσης συνεχίζει και γίνεται πιο επιθετικός, λέγοντας πως οι φοιτητές και το πανεπιστήμιο δεν πρέπει να πληρώσουν τις καταστροφικές αποφάσεις των πρωταγωνιστών, όπως τους αποκαλεί, των σκανδάλων της SIEMENS, του Βατοπεδίου και του Χρηματιστηρίου.

«Όχι ρε αλήτες, δεν θα επιτρέψουμε να αλώσετε και το Πανεπιστήμιο. Αρκετή ζημιά προκαλέσατε», καταλήγει σε ιδιαίτερα οξύ τόνο, η ΔΑΠ Οικονομικού.