ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρέχουν τα στελέχη της Συγγρού

Τρέχουν τα στελέχη της Συγγρού
Παρόντες παντού, επιθυμούν να βρίσκονται οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά...

Παρόντες παντού, επιθυμούν να βρίσκονται οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά. Με συνεχείς επαφές, συναντήσεις αλλά και επισκέψεις, επιχειρούν να έρχονται σε καθημερινή επαφή με την κοινωνία.

Αύριο, η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, θα επισκεφθεί τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, όπου θα συζητήσει με εκπροσώπους της για τα φλέγοντα ζητήματα, που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τους γονείς, ενώ σήμερα ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος της ΝΔ και Υπεύθυνος των Περιφερειακών ΜΜΕ κ. Άκης Γεροντόπουλος συναντήθηκε, στα γραφεία του κόμματος, με το προεδρείο του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σήμερα, ο Περιφερειακός Τύπος και οι επιπτώσεις από την οικονομική κρίση που οδηγεί σε κλείσιμο παραδοσιακών, ιστορικών εφημερίδων ενώ το «γαλάζιο» στέλεχος μετέφερε το προσωπικό ενδιαφέρον του Αντώνη Σαμαρά για το θέμα, επισημαίνοντας πως η Πολιτεία οφείλει να τον στηρίζει στην κρίσιμη σημερινή συγκυρία, διότι έτσι μόνο διασφαλίζεται η πολυφωνία.

Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ακόμη ότι είναι απαραίτητο ένα καινούργιο θεσμικό πλαίσιο, που θα λαμβάνει υπόψιν τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις ελληνικές ανάγκες και τις νέες τάσεις στην παγκόσμια ενημέρωση.