ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του

Σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, ότι ο πρωθυπουργός αποφάσισε να εμφανιστεί στα καμένα, όταν πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο να επισκεφθεί το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κυβέρνηση ισχυρίζεται από την πλευρά της ότι ο κ. Μητσοτάκης ακύρωσε την επίσκεψή του στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, όταν έμαθε ότι εκεί βρίσκονταν οι κ.κ. Τόσκας και Τζανακόπουλος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τέσσερα μερόνυχτα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, βρίσκεται στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον συντονισμό των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών.

Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων.

Σήμερα, αποφάσισε να διακόψει τις διακοπές του για να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού. Ακύρωσε όμως όλη την επίσκεψή του μόλις συνειδητοποίησε ότι εκεί βρίσκονταν ήδη από τις πρωινές ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Η κίνησή του αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήσει ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου.

Του συνιστούμε καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του».

Σχετικές ειδήσεις