ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπύρος Κουβέλης: Έγινα έξω φρενών!

Σπύρος Κουβέλης: Έγινα έξω φρενών!
Με την ανακοίνωση των νέων φορολογικών μέτρων...

Έξω φρενών δήλωσε ότι έγινε με την ανακοίνωση των νέων φορολογικών μέτρων ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρος Κουβέλης, επισημαίνοντας ότι καλλιεργείται αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες.

Άδειασμα στον Βενιζέλο και για τις αναφορές του στα ΜΜΕ

Με αφορμή τη σημερινή αναφορά Βενιζέλου στα ΜΜΕ, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο Σπύρος Κουβέλης σχολίασε πως «όπως εγώ απαιτώ να μην εξομοιώνει κανείς όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πολιτικό σχήμα, το σημερινό πολιτικό σχήμα, και να συγκρίνει για παράδειγμα εμένα με κάποιον που αποδεδειγμένα έχει μια ιστορία σχέσεων, συναλλαγής, ρουσφετιών κλπ με πολίτες, κατά τον ίδιο τρόπο θεωρώ ότι δεν μπορούμε να τσουβαλιάζουμε ούτε όλους τους δημοσιογράφους, ούτε όλα τα ΜΜΕ στο ίδιο πακέτο».

«Φαινόμενα ελαφρότητας»

Αναφερόμενος στα συνεχή φαινόμενα αναδίπλωσης κυβερνητικών -και όχι μόνο- βουλευτών, και την υπερψήφιση των νομοσχεδίων μετά από σειρά δημοσίων διαφοροποιήσεων και απειλών, είπε πως «αυτά τα φαινόμενα ελαφρότητας γιατί περί αυτού πρόκειται, σε μια τόσο κρίσιμη κατάσταση στη χώρα, δεν κάνουν καλό σε κανέναν, δεν κάνουν καλό σίγουρα στον κόσμο γιατί δείχνουν μια κατάσταση όπου μπορεί ο πολίτης να εισπράττει αυτό το ήξεις αφίξεις».