ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκάνδαλο Novartis - Γεωργιάδης: Εάν ο Τσίπρας θίγεται, να πάμε στα δικαστήρια

Σκάνδαλο Novartis - Γεωργιάδης: Εάν ο Τσίπρας θίγεται, να πάμε στα δικαστήρια

Σκάνδαλο Novartis | Ειδήσεις: Συνέχεια στην έντονη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τονΆδωνι Γεωργιάδη έδωσε την Παρασκευή (23/02), με νέα παρέμβασή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Novartis.

«Εάν ο κ. Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται θιγόμενος από τις δηλώσεις μου, να πάμε στα δικαστήρια. Εκείνος ως μηνυτής και εγώ ως μηνυόμενος. Και ας αποφανθεί η Δικαιοσύνη ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο», σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης.

Και προσθέτει: «Να του υπενθυμίσω, όμως, ότι μόλις την περασμένη Τετάρτη, ο ίδιος και οι βουλευτές του ψήφισαν τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για δύο πρώην Πρωθυπουργούς και οκτώ υπουργούς, για την υπόθεση της Novartis. Τα μόνα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους ήταν κάποιες μαρτυρίες που έλεγαν "άκουσα", "νομίζω", "πιθανόν"… Eφόσον ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας θεσμοθέτησε αυτές τις κατηγορίες του τύπου "άκουσα" "νομίζω" και "πιθανόν" για την έναρξη ποινικής δίωξης κατά δύο πρώην Πρωθυπουργών, τότε αυτό ισχύει και για τον ίδιο»,

«Όταν προσκληθώ σε αυτή την Επιτροπή, θα καταθέσω ενόρκως όλες τις μαρτυρίες και τις φήμες που περιήλθαν εις γνώση μου. Και τότε να δω που θα κρυφτεί ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Πλησιάζει ο καιρός που θα αποδείξω πως ο "βασιλιάς είναι γυμνός”», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο «πόλεμος» ανάμεσα στον κ. Γεωργιάδη και τον πρωθυπουργό ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον κ. Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι».

Ακολούθησαν ανακοινώσεις, τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ που επέκριναν με ιδιαίτερη δριμύτητα τον κ. Γεωργιάδη.

Διαβάστε σχετικά:

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το σκάνδαλο Novartis

Σχετικές ειδήσεις