ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Ανδρουλάκης: Άτυπη συμπαιγνία Παπανδρέου-Σαμαρά

Μ. Ανδρουλάκης: Άτυπη συμπαιγνία Παπανδρέου-Σαμαρά

Για άτυπη συμπαιγνία μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά κατηγόρησε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Ανδρουλάκης, στους οποίους απέδωσε και την ευθύνη για τις δραματικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα.

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Μega, κατήγγειλε την τακτική, αλλά και τη συμπεριφορά των Παπανδρέου και Σαμαρά, σημειώνοντας ότι δεν περιμένει θαύματα, αλλά οι δυό τους, που υπήρξαν φίλοι και συμφοιτητές, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να συνεννοηθούν για το καλό της χώρας.

«Αν εξαιρέσουμε όλες τις άλλες κυβερνήσεις, είμαστε η χειρότερη κυβέρνηση» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ αποκάλυψε ότι «πολλοί πρώην και νυν υπουργοί προσπαθούν να φύγουν από την πίσω πόρτα».

Χαρακτήρισε επίσης φούσκα τη σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη, εκτιμώντας ότι γι’ αυτό τώρα περνάμε αυτή την δοκιμασία.

«Ζούμε παγιδευμένοι στο hotel California. Να μείνεις στο ευρώ είναι βαρύ, να φύγεις είναι δυσβάταχτο» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Από τα πυρά του Μίμη Ανδρουλάκη δεν γλίτωσαν, επίσης, η Άγκελα Μέρκελ και ο Νικολά Σαρκοζί, που είπαν ότι αναγκάζονται να πάρουν μέτρα για την Ελλάδα, ενώ δεν κυβέρνησαν ποτέ τη χώρα.

«Τι λες μωρή;» είπε τότε σε οξύ ύφος, αφερόμενος στη Γερμανίδα καγκελάριο.

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα φιλοξενούμενος, ενώ δικαιολόγησε την ψήφο του προς τα νομοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση, λέγοντας «ψηφίζω, γιατί δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη να γκρεμίσω μια κυβέρνηση».