ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε στο τέλος την γραβάτα και αποκάλυψε πότε θα την ξαναφορέσει (pics)

Ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε στο τέλος την γραβάτα και αποκάλυψε πότε θα την ξαναφορέσει (pics)

Ο πρωθυπουργός το ‘πε και το 'κάνε, τήρησε την υπόσχεσή του και μίλησε στο Ζάππειο, φορώντας κόκκινη γραβάτα, στο τέλος μάλιστα, την έβγαλε και υποσχέθηκε να τη φορέσει ξανά σε «νέες νίκες».

Ο πρωθυπουργός στην εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο για την ιστορική συμφωνία του Eurogroup για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους φόρεσε γραβάτα για πρώτη φορά, τηρώντας την υπόσχεσή του, με τα φλας των φωτογράφων να «παίρνουν φωτιά» για να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο.

«Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται», ξεκίνησε την ομιλία τους στις Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο αίθριο του Ζαππείου, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φόρεσε γραβάτα, σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Η σημερινή μέρα ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται, που σήκωσαν την χώρα στην πλάτη τους, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

Λίγο πριν κατέβει από το βήμα ο Πρωθυπουργός με μία συμβολική κίνηση έβγαλε την γραβάτα και αποκάλυψε πότε θα την ξαναφορέσει, «κερδίσαμε μια μάχη όχι όμως τον πόλεμο, ο πόλεμος είναι εκεί έξω, υπάρχουν αδικίες που θα αποκαταστήσουμε και κάθε φορά που θα πετυχαίνουμε νίκες, θα φοράμε και γραβάτα».

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης