Καιρός τώρα: Χιονίζει στην Πάρνηθα - Δείτε live εικόνα

Ξεκίνησε και πάλι η χιονόπτωση στο μεγαλύτερο…

Κρατούμενος για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου: Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε

«Ο φύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα,…

Πιστεύετε ότι ο Τσίπρας δικαιούται άλλη μια ευκαιρία;

Πολιτική: Πάρτε θέση στη διαδικτυακή δημοσκόπηση του…

Μεταφέρεται σε άλλη φυλακή ο 19χρονος Αλβανός - Έρευνα για το ξυλοδαρμό του

Σε άλλη φυλακή μεταφέρεται ο 19χρονος αλβανικής…

Κοινωνικό μέρισμα 2018, συντάξεις και επιδόματα: Ποιοι και πότε θα πάρουν χρήματα

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής για Κοινωνικό μέρισμα…

Αλέξης Τσίπρας: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία

Αλέξης Τσίπρας: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Αλέξης Τσίπρας | Ειδήσεις: Με φόντο την ιστορική συμφωνία που επιτεύχθηκε την Παρασκευή (22/06/2018) στο Eurogroup για την ελληνική οικονομία και το χρέος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται αισιόδοξος και σε αποκλειστική δήλωσή του στην εφημερίδα «Αυγή της Κυριακής», υπογραμμίζει ότι ξεκινά μια νέα εποχή για τη χώρα.

«Ένας μεγάλος και οδυνηρός κύκλος έκλεισε. Μια νέα εποχή για τη χώρα ξεκίνησε. Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία», τονίζει ο κ. Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση καλείται πλέον να καταστήσει εμφανή και μάλιστα το γρηγορότερο δυνατό την αλλαγή που φέρνει η έξοδος της χώρας από τα Μνημόνια.

Επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας: «Τα οφέλη από αυτή την επάνοδο πρέπει να γίνουν αισθητά και στην κοινωνία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πρώτη μας φροντίδα, λοιπόν, από εδώ και εμπρός είναι η στήριξη της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, η φορολογική ελάφρυνση γι’ αυτούς που σήκωσαν το βάρος της κρίσης, οι στοχευμένες ενισχύσεις στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα».

Μείζον ζήτημα για τον πρωθυπουργό, όπως ο ίδιος αναφέρει, «είναι και η εδραίωση της δημοκρατίας και της διαφάνειας στη χώρα μας, που εξαιτίας της διαφθοράς του παλιού πολιτικού συστήματος, οδηγήθηκε σε μια βαθιά και παρατεταμένη κρίση».

«Συνεχίζουμε να παλεύουμε λοιπόν. Κερδίσαμε μια κρίσιμη μάχη, έχουμε ακόμη πολλές μπροστά μας», αναφέρει – μεταξύ άλλων – ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης: