Αλέξης Τσίπρας: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία

Newsroom Newsroom

Αλέξης Τσίπρας: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία

Αλέξης Τσίπρας | Ειδήσεις: Με φόντο την ιστορική συμφωνία που επιτεύχθηκε την Παρασκευή (22/06/2018) στο Eurogroup για την ελληνική οικονομία και το χρέος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται αισιόδοξος και σε αποκλειστική δήλωσή του στην εφημερίδα «Αυγή της Κυριακής», υπογραμμίζει ότι ξεκινά μια νέα εποχή για τη χώρα.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

«Ένας μεγάλος και οδυνηρός κύκλος έκλεισε. Μια νέα εποχή για τη χώρα ξεκίνησε. Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία», τονίζει ο κ. Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση καλείται πλέον να καταστήσει εμφανή και μάλιστα το γρηγορότερο δυνατό την αλλαγή που φέρνει η έξοδος της χώρας από τα Μνημόνια.

Επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας: «Τα οφέλη από αυτή την επάνοδο πρέπει να γίνουν αισθητά και στην κοινωνία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πρώτη μας φροντίδα, λοιπόν, από εδώ και εμπρός είναι η στήριξη της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, η φορολογική ελάφρυνση γι’ αυτούς που σήκωσαν το βάρος της κρίσης, οι στοχευμένες ενισχύσεις στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα».

Μείζον ζήτημα για τον πρωθυπουργό, όπως ο ίδιος αναφέρει, «είναι και η εδραίωση της δημοκρατίας και της διαφάνειας στη χώρα μας, που εξαιτίας της διαφθοράς του παλιού πολιτικού συστήματος, οδηγήθηκε σε μια βαθιά και παρατεταμένη κρίση».

«Συνεχίζουμε να παλεύουμε λοιπόν. Κερδίσαμε μια κρίσιμη μάχη, έχουμε ακόμη πολλές μπροστά μας», αναφέρει – μεταξύ άλλων – ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved