ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2018 - Live ομιλία Τσίπρα: Αυτά είναι τα μέτρα ανακούφισης που ανακοινώνει ο πρωθυπουργός

ΔΕΘ 2018 - Live ομιλία Τσίπρα: Αυτά είναι τα μέτρα ανακούφισης που ανακοινώνει ο πρωθυπουργός

Ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ: Αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει τα μέτρα ανακούφισης της ελληνικής οικονομίας από το βήμα της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης - Δείτε LIVE εικόνα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΑΠΕΥΘΥΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί 08/09/2018, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ιστορική την 83η ΔΕΘ – Εγκαινίασε το περίπτερο των ΗΠΑ και ξεναγήθηκε στην Έκθεση – «Όραμά μας η Θεσσαλονίκη να γίνει η καρδιά της βιομηχανικής ανασυγκρότησης» - Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 50%.

Όπως έχει επισημάνει από νωρίς το Newsbomb.gr στην ομιλία του στην 83η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα ξεδιπλώσει την πολιτική στρατηγική της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία, με τη χώρα πλέον εκτός μνημονίων, μετά από 8 χρόνια και αναβαθμισμένη στη διεθνή σκηνή.

Όπως μετέδωσε πρώτο το Newsbomb.gr, o Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε γενναία περικοπή του ΕΝΦΙΑ που θα αγγίξει το 50%.

Όπως επισημάναμε πριν από αρκετή ώρα, ο πρωθυπουργός θα ρίξει «βόμβα» όσον αφορά στον ΕΝΦΙΑ, καθώς θα ανακοινώσει τη μείωση του φόρου κατά 50% για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει τη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού για νέους κάτω των 25 ετών, αλλά και αύξηση του κατωτάτου μισθού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Στόχος είναι η έξοδος από τα μνημόνια να μην είναι κενή περιεχομένου, αλλά να μπορέσει αφενός να ενισχύσει την αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας, αφετέρου να ενδυναμώσει έτι περαιτέρω το κοινωνικό κράτος και να ελαφρύνει τα χαμηλά και μεσαία στρώματα με παράλληλη ενίσχυση του κόσμου της εργασίας.

Με την υπερκάλυψη των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα, η κυβέρνηση εχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τους τρεις πυλώνες που αποτελούν και τις βασικές προτεραιότητες για την μεταμνημονιακή περίοδο.

Οι τρεις αυτοί πυλώνες, δηλαδή η δίκαιη ανάπτυξη, το κοινωνικό κράτος και η ενίσχυση της εργασίας, καθιστούν ακόμη πιο ευκρινείς τις διαφορές μεταξύ των δύο πολιτικών προγραμμάτων που συγκρούονται, αφού βαθαίνουν τις διαχωριστικές γραμμές με το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη που βασίζεται στην συντριβή της εργασίας, την πλήρη αποσάρθρωση του κοινωνικού κράτους και της δημόσιας ασφάλισης και την ανάπτυξη μονάχα υπέρ των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ:

654

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ