ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρέππας: «Μονόδρομος η ανόρθωση της χώρας»

Ρέππας: «Μονόδρομος η ανόρθωση της χώρας»

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης και την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του πρώτου Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την Προεδρεία του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, προέβη στην εξής δήλωση:

«Η Ελλάδα μπαίνει, έστω και με αυτόν τον τρόπο, στον αστερισμό των κυβερνήσεων συνεργασίας. Πέραν του εθνικού σκοπού, αυτό από μόνο του αποτελεί μια θετική εξέλιξη. Είναι ένα νέο κεκτημένο. Τα κόμματα οφείλουν να πιστέψουν στην αξία αυτής της συνεργασίας. Η ενότητα και η δύναμη των κομμάτων είναι παράγοντας σταθεροποίησης της Κυβέρνησης και κατ’ επέκταση της χώρας.

Η ανασυγκρότηση και ανόρθωση της χώρας είναι μονόδρομος για τον νέο Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση. Αυτή είναι η επόμενη ημέρα και γι’ αυτήν πρέπει να εργαστούμε όλοι, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του ελληνικού λαού. Όποιος, στέλεχος ή πολιτικό κόμμα, έχει το νου του στη δική του επόμενη μέρα σημαίνει πως μικραίνει τον ορίζοντα των προσπαθειών, αλλά και των στόχων αυτής της Κυβέρνησης. Δείξαμε ευθύνη για τη συνεργασία, ας την κάνουμε συνεργασία με ευθύνη για την χώρα».