ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα - Μαξίμου: «Θρασύδειλος ο Μητσοτάκης» - ΝΔ: «Ο πανικός σας προκαλεί θυμηδία»

Άγρια κόντρα - Μαξίμου: «Θρασύδειλος ο Μητσοτάκης» - ΝΔ: «Ο πανικός σας προκαλεί θυμηδία»

Νέα σφοδρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε το απόγευμα της Τετάρτης (12/12/2018) το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, με αφορμή τους ισχυρισμούς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευση, ότι «ο Αλέξης Τσίπρας “πούλησε” τη Μακεδονία για να μην περικοπούν οι συντάξεις».

«Η ΝΔ δεν τολμά ούτε να επαναλάβει τα όσα χυδαία είπε χθες ο κ. Μητσοτάκης περί συναλλαγής, ούτε όμως και να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία.Αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τους θρασύδειλους», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να κατονομάσει τους ηγέτες που συμμετείχαν στη “συναλλαγή” με τον Πρωθυπουργό, τους οποίους εξάλλου θα συναντήσει στην αυριανή προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Εκτός φυσικά εάν επιλέξει να μην πάει για να γλιτώσει το φιάσκο», καταλήγει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Η απάντηση της ΝΔ

Λίγο μετά τις 19:00 το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί πλέον θυμηδία. Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζουν ήδη από την Κυριακή το βράδυ ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα παραστεί στη Σύνοδο του ΕΛΚ, λόγω του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Ας μην ανησυχούν, ωστόσο, στο Μαξίμου. Μπορεί να μην παραστεί η Νέα Δημοκρατία στη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά θα παραστεί το ΕΛΚ στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Με τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν Μανφρεντ Βέμπερ και τον εκπρόσωπο της Κομισιόν και του κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτη Σχοινά».

Δείτε σχετικά:

Επιμένει το Μαξίμου: Να ανακαλέσει ο Μητσοτάκης όσα είπε για συνδιαλλαγή Τσίπρα - Ευρωπαίων

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2018 - Ανατροπή στις ημερομηνίες πληρωμών: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα

«Βόμβα» Θεοδωρικάκου για πρόωρες εκλογές: Πότε θα γίνουν