ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να ρίξουν τους τόνους επιχειρούν στη ΝΔ

Να ρίξουν τους τόνους επιχειρούν στη ΝΔ

Να ρίξουν τους τόνους της αντιπαράθεσης στο εσωτερικό της ΝΔ επιχειρούν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο γραμματέας της ΚΟ Κώστας Τασούλας, σε ραδιοφωνικές τους συνεντεύξεις.

Τα δύο «γαλάζια» στελέχη χαρακτηρίζουν υπερβολική τη διάσταση που έχει λάβει η δημόσια αντιπαράθεση στελεχών της ΝΔ με τον Φαήλο Κρανιδιώτη,

«Περί όνου σκιάς», σχολίασε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μαν. Κεφαλογιάννης και τόνισε: «Έτσι το χαρακτηρίζω. Δίνουν τροφή για σχόλια και λάθος τακτικές. Οι πολιτικοί νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουν πια να ασχολούνται με τα δευτερεύοντα και να βγαίνουν στα ΜΜΕ για να μιλήσουν για θέματα ουσίας».

«Δεν έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν δύο στρατόπεδα. Αυτή η ιστορία δεν έχει τη διάσταση που η ποσότητα της δημοσιότητας προσδίδει. Δεν είναι ένα θέμα που απηχεί τα προβλήματα της κοινωνίας αυτή τη στιγμή. Είναι μια αντιπαράθεση που γίνεται δημόσια, αλλά δεν έχει επ’ ουδενί τη διάσταση εσωκομματικού κραδασμού, αναστάτωσης ή εσωκομματικού προανακρούσματος εξελίξεων. Δεν ξέρω αν είναι και διαφορά με "φίλο του κ. Σαμαρά". Δεν ξέρω τι είναι αυτό τώρα που έχει γίνει με όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Έχω την αίσθηση ότι εδώ ισχύει αυτό που λένε κανείς δεν μετάνιωσε γι' αυτό που δεν είπε», δήλωσε ο κ. Τασούλας.