ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας κατά Παπακώστα: Αντάλλαξε τη θέση της στα εθνικά θέματα με μια υπουργική καρέκλα

Κικίλιας κατά Παπακώστα: Αντάλλαξε τη θέση της στα εθνικά θέματα με μια υπουργική καρέκλα
«Προσυπογράφω το minimum συνεννόησης στα εθνικά θέματα, αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν το είδαμε πουθενά αυτό», είπε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δριμύτατη κριτική εναντίον της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, ασκεί τη Δευτέρα (11/02/2019) ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας δήλωσή της, ότι θα καταθέσει αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για στοχοποίησή της.

«Η κυρία Παπακώστα ψηφίστηκε από τον κόσμο για να κάνει αντιπολίτευση και τελικά αντάλλαξε τη θέση της στα εθνικά θέματα με μια υπουργική καρέκλα», είπε ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στην ΕΡΤ και προσέθεσε: «Αντί να ασχολείται με το πώς θα επανέλθει η ασφάλεια και η τάξη στις γειτονιές μας και στις πόλεις μας, βλέπω ότι βρίσκεται σε σύγχυση».

Ερωτηθείς για την ημερομηνία διεξαγωγής εθνικών εκλογών, ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι «όποτε και αν γίνουν εκλογές οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν τι έγινε με τη Μακεδονία. Ο κ. Τσίπρας που πρώτα τους υπερφορολόγησε και τους φτωχοποίησε, δεν πρόκειται να εξαγοράσει τη ψήφο τους με επιδόματα πείνας».

«Στη Συμφωνία των Πρεσπών υπάρχουν πρακτικά προβλήματα που οι συνάδελφοι της πλειοψηφίας δεν τα είδαν ή δεν τα διάβασαν», τόνισε επίσης ο βουλευτής της ΝΔ φέρνοντας ως παράδειγμα τα 10.000 μακεδονικά προϊόντα, που όπως είπε «βρίσκονται στον αέρα».

Ο κ. Κικίλιας επανέλαβε ότι όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση σε κάθε άνοιγμα της διαπραγμάτευσης για την ένταξη του γειτονικού κράτους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα υποστηρίξει σθεναρά τα εθνικά συμφέροντα, ακόμα και μπλοκάροντας τη διαδικασία.

«Η Ελλάδα ήταν ο ισχυρός σε αυτήν τη διαπραγμάτευση και τη Συμφωνία και όμως δεν κέρδισε τίποτα», υπογράμμισε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, τονίζοντας ότι «αλίμονο εάν ο κ. Τσίπρας χειριστεί εν κρυπτώ και τα υπόλοιπα εθνικά θέματα, όπως το Κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά και τα ενεργειακά.

«Προσυπογράφω το minimum συνεννόησης στα εθνικά θέματα, αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν το είδαμε πουθενά αυτό. Αντίθετα οι κ.κ. Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς έσπασαν για πρώτη φορά το αρραγές εθνικό μέτωπο στο θέμα της Μακεδονίας», κατέληξε ο κ. Κικίλιας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Απασφάλισε» ο στρατηγός Κωσταράκος: Ο Τσίπρας μας οδήγησε στην παγίδα των Τούρκων

Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ - Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα

Χάρτης – πρόκληση από Αλβανούς: «Δικά μας τα Γιάννενα, η Θεσσαλονίκη και η Λάρισα»

Σχετικές ειδήσεις