ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ.Χαρακόπουλος: Η 19η Φεβρουαρίου δεν προέκυψε αυθαίρετα

Μ.Χαρακόπουλος: Η 19η Φεβρουαρίου δεν προέκυψε αυθαίρετα

Τη 19η Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές, επιμένουν τα στελέχη της ΝΔ. Μετά τον Γιάννη Μιχελάκη και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, επέμεινες σήμερα, μιλώντας στον «Real fm», πως η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν προέκυψε αυθαίρετα.

«Γίνεται πολύς θόρυβος το τελευταίο διάστημα αν θα υπάρξει πράγματι εκλογική αναμέτρηση στις 19 Φεβρουαρίου. Καταρχήν να διευκρινίσουμε ότι η ημερομηνία δεν προέκυψε αυθαίρετα. Είναι μια ημερομηνία η οποία προέκυψε μετά από τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΝΔ στο Υπουργείο Οικονομικών με τον κ. Βενιζέλο όταν προχώρησε η συμφωνία για τη μεταβατική κυβέρνηση. Ο κ. Βενιζέλος, που γνωρίζει το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του PSI, είπε ότι εντός του Δεκεμβρίου μπορεί να έρθει η δανεικά σύμβαση στη Βουλή και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου το αργότερο να ολοκληρωθεί το PSI», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ.

Ο κος Χαρακόπουλος, σημείωσε ακόμη πως η ΝΔ δεν δίνει άφεση αμαρτιών στα λάθη, υποστήριξε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να κινηθεί πιο γρήγορα ενώ χαρακτήρισε λάθος το χαράτσι στα ακίνητα.