ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Κυβέρνηση Παπαδήμου είναι το μεγαλύτερο καλαμπούρι»

«Η Κυβέρνηση Παπαδήμου είναι το μεγαλύτερο καλαμπούρι»

Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο επίκεντρο συνέντευξης του βουλευτή Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος τόνισε ότι απαιτείται ριζικός μετασχηματισμός του κόμματος και απαλλαγή από τους «βαρόνους, κηπουρούς και πρίγκιπες».

«Ο χώρος αυτός πρέπει να κάνει by-pass, να αναζητήσει ηγετική έκφραση μετά τις εκλογές σε μία πολύ νεότερη γενιά», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης στο ράδιο 9, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι το κόμμα μπορεί να παρουσιάσει προεκλογικά μία άλλη αφήγηση «με νέα πρόσωπα και με πειστικότητα».

Σε ερώτηση αν αυτό θα πρέπει να γίνει με ή χωρίς τον κ. Παπανδρέου, ο βουλευτής απάντησε: «Δεν ξέρω. Ας τα βρουν αυτοί μεταξύ τους. Να βγαίνει ο Γ. Παπανδρέου με το δημοψήφισμα να κάνει προεκλογική διαδικασία; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό».

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή του στο ραδιοσταθμό Flash ο κ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε την κυβέρνηση Παπαδήμου «Τζουράσικ Παρκ».

«Είναι απολύτως σαφές ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι το μεγαλύτερο καλαμπούρι που μας έκανε η ιστορία.

Μαζεύτηκαν όλοι αυτοί που απέτυχαν να διορθώσουν τα πράγματα για να μας σώσουν. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ακόμα και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την ειρωνεύονται και κάνουν πλάκα».

Ο κ. Ανδρουλάκης έστρεψε τα βέλη του και κατά του Θ. Πάγκαλου, τονίζοντας ότι πρέπει να εκδιωχθεί από την κυβέρνηση, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις για τους αγανακτισμένους που προκάλεσαν σάλο.

«Τι ακριβώς αρμοδιότητα έχει ο Πάγκαλος στην κυβέρνηση; Να κάνει δηλώσεις και να τα ανακατεύει;» διερωτήθηκε.