ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριο επεισόδιο Αυγενάκη με «γαλάζιο» υποψήφιο – Ο διάλογος και τα «γαλλικά»

Άγριο επεισόδιο Αυγενάκη με «γαλάζιο» υποψήφιο – Ο διάλογος και τα «γαλλικά»
"Οι βαριές κουβέντες δεν βοηθούν κανένα, ούτε εσένα τον ίδιο. Προέχει η ενότητα του κόμματος", ανέφερε ο Λ. Αυγενάκης

Λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια κορυφαίοι παράγοντες της ΝΔ, σε προεκλογική συγκέντρωση του Αλεξάνδρου Μαρκογιαννάκη, στο Ηράκελιο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες και βάση όσων αναφέρει σε ρεπορτάζ του το cretalive.gr το έντονο φραστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μεταξύ του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και του περιφερειακού συμβούλου και νυν υποψηφίου με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λαμπρινού, Γιάννη Δεικτάκη.

Αφορμή, μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Δεικτάκης στην τηλεόραση CRETA και στην οποία είχε καταφερθεί κατά των χειρισμών της ΝΟΔΕ στο θέμα του δήμου Ηρακλείου!

«Τι είναι αυτά που λες... δεν ντρέπεσαι; Τα ‘χεις κάνει θάλασσα!» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Αυγενάκης στον κ. Δεικτάκη, που δεν άφησε το... γάντι να πέσει κάτω:

« Εγώ να ντρέπομαι; Εσύ θα πρέπει να ντρέπεσαι που τα ‘χεις κάνει όντως θάλασσα!» ανταπάντησε ο Δεικτάκης και σηκώθηκε από τη θέση του, με διάθεση να κινηθεί επιθετικά κατά του γραμματέα. Το ίδιο όμως και ο Αυγενάκης οοποίος φάνηκε να μην θέλει να αφήσει την κουβέντα να τελειώνει εκεί με αποτέλεσμα οι δυο άνδρες να έλθουν πολύ κοντά και να... απειλείται και πιο θερμό (από το λεκτικό) επεισόδιο.

Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης που βρέθηκε στη μέση των δύο ανδρών, λειτούργησε τελικά πυροσβεστικά, υπενθυμίζοντας τους, να αφήσουν στην άκρη τις διάφορες τους και να θυμηθούν «πως εδώ βρεθήκαμε για τον Αλέξανδρο, δεν είναι η ώρα για τέτοια».

Τελικά το περιστατικό έμεινε εκεί, αλλά όσοι το αντιλήφθηκαν και δεν ήταν λίγοι, έμειναν έκπληκτοι αλλά και ανακουφισμένοι αφού τουλάχιστον δεν υπήρξαν και χειρότερα.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Cretalive ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης, σημειώνοντας: «Βεβαίως υπήρξε ένταση στη κουβέντα μας αλλά όχι από πλευράς μου. Ουδέποτε είπα τις κουβέντες που μου αποδίδεται στο ρεπορτάζ σας. Το μόνο που είπα όταν τον χαιρέτισα ήταν: "Όπως σε σέβονται εσένα για τις επιλογές που έκανες πρέπει να σέβεσαι κι εσύ τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης μας. Έκανες τις επιλογές σου , είναι απολύτως σεβαστές. Οι βαριές κουβέντες δεν βοηθούν κανένα, ούτε εσένα τον ίδιο. Προέχει η ενότητα του κόμματος. Η μάχη των μαχών είναι οι εθνικές εκλογές».

Διαβάστε επίσης:

Τέλη κυκλοφορίας: Κατασχέσεις και πρόστιμα για όσους δεν πληρώνουν

Novartis: Πολιτικός σεισμός μετά το αίτημα για άρση ασυλίας του Λοβέρδου - «Ενδείξεις δωροδοκίας»