ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ.Τασούλας: Δεν υπάρχει περιθώριο ευχάριστων μέτρων»

Κ.Τασούλας: Δεν υπάρχει περιθώριο ευχάριστων μέτρων»

«Το ΠΑΣΟΚ θέλει να παραταθεί η ζωή του υπάρχοντος σχήματος για να ξεχαστεί το ίδιο», εκτίμησε μέσω του «ΑΝΤ1 97,2», ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τασούλας.

«Σκέφτεστε ότι το ΠΑΣΟΚ η μόνη του ελπίδα είναι η λήθη, τίποτα άλλο. Αντί να κοιτάξει το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει πολιτική και να οδηγηθούμε σε μια αλλαγή πολιτικής, κοιτάει πως θα πετύχει τη λήθη μπας και σωθεί εκλογικά», είπε προσθέτοντας πως «πολλοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι εκλογές είναι επιπολαιότητα, με αυτή τη λογική θα είναι πάντα επιπολαιότητα οι εκλογές, οπότε μήπως πρέπει να σκεφθούμε να επαναπαυόμαστε και στις σφυγμομετρήσεις που στοιχίζουν 6.000 ευρώ η μία… σας θυμίζω ότι και στην μεταπολίτευση το ‘74 που αντιμετωπίζαμε κρισιμότατες περιστάσεις, ο αείμνηστος Κ. Καραμανλής καίτοι ηγείτο κυβερνήσεως εθνικής ενότητας, έκανε εκλογές σε τέσσερις μήνες για να βαπτίσει την πολιτική του μέσα στη λαϊκή εντολή.

Δεν πρέπει κανείς να φοβάται το λαό ιδίως σε στιγμές κρίσης, πρέπει να τον εμπιστεύεται».

Αναφορικά με τη λήψη νέων μέτρων, τόνισε πως δεν υπάρχει περιθώριο ευχάριστων μέτρων.

«Θέλετε να σας το ξαναπώ εκατό φορές; Θα σας το ξαναπώ και ας πέσουν οι δημοσκοπήσεις εξαιτίας του ότι θα το πω. Υπάρχει περιθώριο μοναδικό, για αποτελεσματικά μέτρα.

Αυτή τη στιγμή η πολιτική σύγκρουση δεν γίνεται σε επίπεδο δημοφιλίας. Η δημοφιλία ιδίως με όρους της προηγούμενης όχι τριακονταετίας που λένε μερικοί, της προηγούμενης εκατονταετίας θα έλεγα εγώ, δεν υπάρχει πλέον ως πολιτική αναζήτηση.

Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε για αποδοτικότητα, για αποτελεσματικότητα», είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας τη φράση Σαμαρά πως δε θα βγούμε από αυτή την περιπέτεια χωρίς να βραχούμε.