ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Κρούσματα κορονοϊού λίγες ώρες πριν το τζάμπολ!

Euroleague: Κρούσματα κορονοϊού λίγες ώρες πριν το τζάμπολ!

Euroleague: Η φετινή σεζόν θα είναι ιδιαίτερη αλλά πολύ δύσκολη λόγω του κορονοϊού, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Οι ομάδες καλούνται να μάθουν να ζουν με τα νέα δεδομένα που έχει φέρει η πανδημία, όπως κατάλαβαν καλά Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης και Χίμκι. Αμφότερες οι ρωσικές ομάδες ανακοίνωσαν κρούσματα μόλις λίγες ώρες πριν τα παιχνίδια τους για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Η Χίμκι γνωστοποίησε ότι θετικοί είναι οι Γκρεγκ Μονρό και Μαξίμ Μπαράσκοφ, ενώ σε καραντίνα εξακολουθούν να βρίσκονται οι Γιάνις Τίμα, Τζόρνταν Μίκι και Εβγκένι Βορόνοφ. Όλοι τους θα απουσιάσουν από τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις, ο οποίος ξεκινάει στις 20:00.

Μια ώρα νωρίτερα (19:00) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι ανάμεσα στη Ζενίτ και την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Αγίας Πετρόπολης ανακοίνωσε ότι θετικοί βρέθηκαν οι Όστιν Χόλινς και Αντόν Πουσκόφ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τη Euroleague, αν μια ομάδα έχει τουλάχιστον οκτώ υγιείς αθλητές τότε η αναμέτρηση διεξάγεται κανονικά.

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων»

Το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις, με το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός να ξεχωρίζει. Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη επί της Χίμκι υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Αμφότερες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς ο Γιώργος Βόβορας δεν έχει στη διάθεση του τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Πιερ Τζάκσον, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον Λίβιο Ζαν Σαρλ.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσεις στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr