ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ώρα της μεγάλης απόφασης! - Επιστρέφει στις ΗΠΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ώρα της μεγάλης απόφασης! - Επιστρέφει στις ΗΠΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» επιστρέφει στις ΗΠΑ για να πάρει τις τελικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του.

Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής του στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο στις ΗΠΑ. Στο ΝΒΑ, άλλωστε, τον περιμένουν με μεγάλη αγωνία καθώς το προσεχές διάστημα καλείται να πάρει τη μεγαλύτερη απόφαση της καριέρας του.

Ο λόγος φυσικά για το αν θα υπογράψει ή όχι τη supermax επέκταση που του προτείνουν οι Μπακς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει προθεσμία για να καταλήξει στην οριστική του επιλογή μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, ο back-to-back MVP ξεκίνησε δουλειά για την επόμενη σεζόν, καθώς έκανε προπονήσεις στο ΣΕΦ, ενώ είδε και αρκετό μπάσκετ, δίνοντας το παρών σε ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Πέρα από το μπάσκετ, όμως, προχώρησε και σε μια ιδιαίτερα αξιέπαινη κίνηση μοιράζοντας κούτες με τρόφιμα στα Σεπόλια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι Λέικερς ονειρεύονται Big-3 με ΛεΜπρον, Ντέιβις και Γιάννη!

Όσο πλησιάζει η στιγμή της μεγάλης απόφασης, τόσο τα σενάρια για το μέλλον του Αντετοκούνμπο πληθαίνουν. Η Marca σε δημοσίευμα της αποκάλυψε «το πλάνο των Λέικερς για το μεγαλύτερο Big-3 στην ιστορία» αναφέρει κι ο τίτλος του κειμένου της, στο οποίο συνδέει τον «Greek Freak» με τους ΛεΜπρον Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

«Οι Λέικερς έχουν ήδη καταρτίσει ένα σχέδιο για να προσπαθήσουν να πάρουν τον Έλληνα παίκτη την επόμενη σεζόν. Το πρώτο βήμα ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Αντετοκούνμπο, μια κίνηση στην οποία πολλοί είδαν μια στρατηγική για να πλησιάσουν τον αδερφό του Γιάννη. Το δεύτερο βήμα στο σχέδιο των Λέικερς έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Αντονι Ντέιβις, ο οποίος αναμένεται ότι θα συνεχίσει με τους πρωταθλητές» αναφέρει μεταξύ άλλων η ισπανική εφημερίδα.

Το «BleacherReport» από την πλευρά του αναφέρει ότι η αποτυχία απόκτησης του Μπογκντάνοβιτς, δημιούργησε αμφιβολίες στον Γιάννη, ο οποίος δεν είναι πλέον τόσο σίγουρος για την παραμονή του στο Μιλγουόκι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Άρση lockdown: Οι ημερομηνίες - «κλειδιά» - Πότε θα ανοίξουν σχολεία και καταστήματα