ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ - ΛεΜπρον Τζέιμς: Για πάντα «βασιλιάς» του Λ.Α. - Διετή επέκταση αξίας 85.000.000!

ΝΒΑ - ΛεΜπρον Τζέιμς: Για πάντα «βασιλιάς» του Λ.Α. - Διετή επέκταση αξίας 85.000.000!

ΝΒΑ - ΛεΜπρον Τζέιμς: Ο «King James» φαίνεται ότι αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς, με τους οποίους συμφώνησε για διετή επέκταση του συμβολαίου του.

Οι πρωταθλητές Λέικερς προχώρησαν σε μια εντυπωσιακή κίνηση! Την ώρα που άπαντες περιμένουν να δουν αν ο Άντονι Ντέιβις θα παραμείνει στην ομάδα, οι «Λιμνάνθρωποι» συμφώνησαν με τον Τζέιμς για επέκταση του συμβολαίου του!

Όπως αναφέρει ο Shams Charania του The Athletic, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για διετή επέκταση της συνεργασίας τους έναντι 85.000.000 δολαρίων. Το συμβόλαιο του «βασιλιά» είχε ακόμα δύο χρόνια, με την υποσημείωση ότι στην τελευταία σεζόν υπήρχε player option.

Στους Λέικερς ως το 2023!

O Τζέιμς πανηγύρισε την περασμένη σεζόν το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του, κερδίζοντας ισάριθμες φορές και το βραβείο του MVP των τελικών.

Στα 36 του θα υπογράψει max extension, λαμβάνοντας δηλαδή τα περισσότερα χρήματα που θα μπορούσε να πάρει για πρόωρη ανανέωση.

Θα παίζει μπάσκετ στο Λ.Α. μέχρι τη σεζόν 2022-23 κι όταν το ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του, θα οδεύει στα 40 του, ωστόσο με τη σωματοδομή και τη φυσική κατάσταση που διαθέτει, είναι δεδομένο ότι έχει ακόμα πολύ καύσιμο στο... ρεζερβουάρ του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Lockdown: Ποια καταστήματα οδεύουν προς άνοιγμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης