ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: «Πλήγμα» με Παπανικολάου – Ένα μήνα έξω

Ολυμπιακός: «Πλήγμα» με Παπανικολάου – Ένα μήνα έξω
Glomex

Ολυμπιακός: Η τρίτη σερί ήττα στην Euroleague άφησε και «πληγές» στους «ερυθρόλευκους» που χάνουν τον Κώστα Παπανικολάου για έναν μήνα.

Δεν έφτανε στον Ολυμπιακό η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη στην Euroleague, ήρθαν να προστεθούν και οι τραυματισμοί.

Οι Πειραιώτες, που έπαιξαν στην Τουρκία χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη που ήδη είχε πρόβλημα, είδαν τον Κώστα Παπανικολάου να αποχωρεί περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και μάλιστα να έχει αφόρητους πόνους.

Ο διεθνής φόργουορντ με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, με τους φόβους να επιβεβαιώνονται. Οι εξετάσεις έδειξαν «αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους», όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Έτσι, ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες. Παράλληλα, με πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα επέστρεψε από την Πόλη και ο Οκτάβιους Έλις. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, συνεπώς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παπανικολάου για τον αγώνα με τη Χίμκι την Τρίτη (29.12), ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Έλις και Πρίντεζης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλάζει σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα το 2021