ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με 28 πόντους σε 27 λεπτά οδήγησε τους Μπακς επιτέλους σε νίκη

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Πίστονς μετά από τρεις σερί εντός έδρας ήττες
AP PHOTO

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Πίστονς μετά από τρεις σερί εντός έδρας ήττες

Επιβλητικός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε νίκη επί των Ντιτρόιτ Πίστονς με 89-117 στην πρώτη νίκη των «ελαφιών» μετά από τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα 27 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ είχε 28 πόντους (7/7 βολές, 6/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα), 9 ασίστ, 8 ριμπάουντ και 4 μπλοκ.

Απόντες για του Μπακς ήταν οι Τζρου Χόλιντεϊ, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα «σήμερα συνειδητοποίησα πως… σιχαίνομαι να παίζω σε αυτή τη θέση (σέντερ)! Ποτέ άλλοτε δεν εκτίμησα τον Μπρουκ όσο απόψε. Σε παρακαλώ, γύρνα πίσω σύντομα».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πέτυχε 9 πόντους με 1/2 βολές, 4/4 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 23 λεπτά συμμετοχής με τον έτερο Έλληνα, τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, να πατάει το παρκέ για 8 λεπτά και να καταγράφει 0/2 βολές, 0/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για τους μη εμβολιασμένους

Κορονοϊός: Σε εφαρμογή τα νέα μέτρα από το Σάββατο - «Καμπανάκι» από τους ειδικούς για την πανδημία

Θλίψη για τη μαραθωνοδρόμο Δήμητρα Ιορδανίδου – Το χρονικό της τραγωδίας που «πάγωσε» τη Θεσσαλονίκη