ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έβγαλε… 47αρι και «εκτέλεσε» τους Λέικερς – Νίκη 109-102 για τους Μπακς

Γιαννης Αντετοκούνμπο
Μεγαλοπρεπής εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος πρωταγωνίστησε στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Λος Άντζελες Λέικερς
AP PHOTO

Μεγαλοπρεπής εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος πρωταγωνίστησε στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Λος Άντζελες Λέικερς

Καταιγιστικός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη με 109-102 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Λος Άντζελες Λέικερς τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε συνολικά 47 πόντους ενώ συμπλήρωσε τη στατιστική του με 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ έχοντας στο πλευρό του για πρώτη φορά και τον Κρις Μίντλετον ο οποίος επέστρεψε στα παρκέ μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Η στατιστική του Γιάννη Αντετοκούμπο ήταν ονειρική (47 πόντοι, 15/19 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 8/11 βολές, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ σε 36 λεπτά) με τον Κρις Μίντλετον να ισοφαρίζει τον Ρέι Άλεν στην λίστα των παικτών με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία των Μπακς (1051).

Με τη νίκη αυτή οι Μιλγουόκι Μπακς έφεραν στο 7-8 το ρεκόρ τους φέτος στο ΝΒΑ καθώς ακολουθούν άλλοι τέσσερις εντός έδρας σερί αγώνες για τα «ελάφια» ενώ οι Λέικερς βρίσκονται πλέον στου 8-8.

Οι επόμενοι αγώνες για τους Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν ως εξής: Τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00) με τους Θάντερ, τα ξημερώματα της Κυριακής (03:00) με τους Μάτζικ, τα ξημερώματα της Τρίτης (03:00) ξανά με τους Μάτζικ και τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:00) με τους Πίστονς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Η εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)