ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης για την ανατροπή και τη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς

Γιαννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βοήθησε τους Μιλγουόκι Μπακς να επιστρέψουν από το -19 και να νικήσουν με 117-113 τους Μπόστον Σέλτικς
AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βοήθησε τους Μιλγουόκι Μπακς να επιστρέψουν από το -19 και να νικήσουν με 117-113 τους Μπόστον Σέλτικς

Καθοριστική αποδείχθηκε η επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αγωνιστική δράση μετά την περίοδο καραντίνας που έμεινε λόγω των πρωτοκόλλων του ΝΒΑ για τον κορονοϊό καθώς ο Greek Freak αποδείχθηκε καθοριστικός στην νίκη μετά από ανατροπή των Μπακς επί των Σέλτικς το βράδυ του Σαββάτου.

Τα «ελάφια» επικράτησαν με 117-113 αν και βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και με 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει 36 πόντους, να μαζεύει 12 ριμπάουντ και να μοιράζει 5 ασίστ στην επιστροφή του στα παρκέ.

Σημειώνεται ότι ο Αντετοκούνμπο πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο τους 29 από τους 36 πόντους του με 13/21 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 10/15 βόλες ενώ συμπλήρωσε τη στατιστική του με 2 κοψίματα και 2 λάθη.

Οι Κρις Μίντλετον (17π., 7ασ.) και Τζρου Χόλιντεϊ (17π., 5ριμπ., 3ασ., 3κλ.) συμπλήρωσαν ιδανικά τον Αντετοκούνμπο, ενώ σημαντικές βοήθειες πρόσφερε και ο Μπόμπι Πόρτις (16π., 10ριμπ., 4ασ.)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Αυτά τα τρία ζευγάρια αποχώρησαν – Ποια δίδυμα πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»

Διόδια: Αυξάνονται οι τιμές από την Πρωτοχρονιά - Πόσα θα πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα